Köss a neten kötelezőt! Ezek az előnyei + videó

Pénzcentrum2011. november 25. 17:32

Az idei kötelező kampányban is sok ezer autós nézte meg az interneten a biztosítók ajánlatait, mert így kényelmesebb volt összehasonlítani őket. De vajon milyen előnyei lehetnek még annak, ha online tartjuk a kapcsolatot a biztosítónkkal?

Az idei kötelező kampányban is sokezer autós nézte meg az interneten a biztosítók ajánlatait, mert így kényelmesebb volt összehasonlítani őket. De vajon milyen előnyei lehetnek még annak, ha online tartjuk a kapcsolatot a biztosítónkkal?

Interneten kötelező biztosítást kötni nem csak kényelmes, de számtalan egyéb előnnyel is jár. Az internet segítségével a biztosítók ajánlatairól teljesebb képet kaphatunk - mondja Horváth Andrea, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese. Például a Magyar Biztosítók Szövetsége Díjnavigátorában valamennyi biztosító összes ajánlata pontosan megjelenik az összes kedvezménnyel egyetemben.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ám az csak egy dolog, hogy szerződést kötünk az interneten. Előfordulhat, hogy szükségünk lesz különféle dokumentumokra is, amelyeket mind onlien is igényelhetünk. Sőt. Ma már a biztosítók honlapjain lehetőségünk van biztonságosan bankkártyával fizetni is. ha pedig olyan szerencsétlen helyzetbe kerülünk, hogy kárunk keletkezik, azt is be tudjuk jelenteni online, illetve a kárrendezés állásásról is információkat szerezhetünk. A biztosítónak ugyancsak módja van arra, hogy online kérjen be tőlönk különféle dokumentumokat és így tájékoztasson, ha szemleigénye van a kárunk kapcsán.

Címkék: