Kötelező feketelista! Tőlük tart a magyar autós!

Pénzcentrum2010. november 19. 13:44

A Pénzcentrum.hu olvasói szavazása azt vizsgálta, hogy melyek azok a biztosítótársaságok, amelyekkel akkor sem kötnénk kötelező gépjármű-felelősség biztosítási szerződést, ha azok adják a legolcsóbb ajánlatot.

A nem reprezentatív szavazás állása 600 kattintás után még azt mutatta, hogy az olvasók 25%-a nem merte a román Astra biztosító ajánlatát választani, inkább egy valamivel drágább biztosítást kötött. A szavazók 22%-a nem fogadná el a KÖBE ajánlatát, a biztosítási egyesületekbe vetett bizalom a MÁV két évvel ezelőtti kötelező-botránya óta sem jött vissza. 13% úgy nyilatkozott, hogy számára nem fontos a biztosító, ők mindig a legolcsóbbat választják, 11% a tavalyi tiltás után a kgfb-piacra idén visszatérő Wabard Biztosítóval, további 7% pedig a Generali-Providenciával nem szerződne.

1200 szavazatot követően módosult az állás, az olvasók 21-21%-a az Astrától és a Generteltől tart leginkább, 14% nem szerződne a KÖBÉ-vel, 11%-nak a Generali-Providencia, 10%-nak a Wabard nem jön be, további 9%-nak pedig nem számít a biztosító.

A maradék szavazatokon a többi társaság osztozik 1-2-3%-kal. A legkevesebben az MKB, a Signal és az Union ajánlatát nem utasítanák el.

Minden KGFB-hír egy helyen a Pénzcentrum.hu oldalon!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
KGFB,