union24.hu: Nem teljeskörű a kép a biztosítási portálok kínálatában

Pénzcentrum2009. november 9. 10:32

Aki az online biztosításközvetítői portálokon köt biztosítást, nem biztos, hogy a legjobb ajánlatra mond igent, mivel azok nem minden esetben tüntetik fel az összes ajánlatot - állítja az Union24 valódi online biztosítási portál üzemeltetője, az Union Biztosító.

"Ez két okból is aggályos - állítja Maják Viktor, az Union Biztosító kommunikációs igazgatója - egyrészt, mert az említett árgenerátor-oldalak nem a teljes kínálatból merítenek, tehát nem képesek tartani vállalásaikat a jóhiszemű felhasználók felé, másrészt pedig állításukkal ellentétben nem mindig a legolcsóbb piaci ajánlatot ajánlják fel ügyfeleiknek. Ezért - például az Union24 ajánlat hiányában - óhatatlanul is félrevezetik őket."

Az Union24 kínálatában számos, széles rétegeket magában foglaló kategóriában is lehet olyan biztosítást kötni, amelynek végösszege bizonyíthatóan kevesebb, mint az egyes gyűjtőportálok által felkínált "legolcsóbb" ajánlat. Ez különösen érvényes a vidéken élő autósok csoportjában.

Az Union24 biztosítási portál üzemeltetője, az Union Biztosító felhívja a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni szándékozók figyelmét, hogy az Union24 portálon érdemes ellenőrizni a más biztosítási portálokon már megkötött felelősség biztosítási árakat is, mert amennyiben ott a már megkötött biztosításnál olcsóbb ajánlatot találnak, az esetek többségében árgarancia érvényesítésére nyílik lehetőség azon a felületen, ahol a korábbi biztosítást kötötték.

Nem az union24 az egyetlen, amely nem szerepel az összehasonlító portálokon. Ugyanez tapasztalható egy-két más biztosító esetében is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Minden KGFB-hír egy csokorban!

Címkék:
KGFB,