Őrült akcióval indul az AEGONdirekt.hu

Pénzcentrum2009. október 30. 11:32

Őrült akcióval indul az AEGONdirekt.hu Az év elején indult direktbiztosítási szolgáltató, az AEGON Magyarország cégcsoporthoz tartozó AEGONdirekt.hu a kötelező kampányban talán az egész piac egyik legérdekesebb akcióját hirdette meg: havi 1 forintért kínál lakásbiztosítást, önállóan is, de ezzel még a kötelező is olcsóbbá válhat.

14 biztosító társaság és több, mint 100 alkusz kínálja a kötelező biztosítás váltás lehetőségét az utolsó nagy, még a régi kormányrendelet szerint szabályozott KGFB kampányban. Sok tekintetben tényleg utolsó kampányról beszélünk. Ezt mutatja az is, hogy bár még jó 4-5 év, mire teljesen megszűnik a novemberi őrület, maguk a biztosítók is sok újítással és sok akcióval készülnek.

Meglepő módon az AEGONdirekt.hu novemberi akcióját nem a kötelező biztosítás díjszintjének diszkontálásában határozta meg, hanem ettől függetlenül meghirdette: havi 1 forintért most lakásbiztosítást lehet kötni. "Tapasztalatunk szerint novemberben a legtöbb autós spórolni akar. Az általunk kínált kötelező biztosítás díja sokak számára önmagában is nagyon kedvező lesz, ezt kiegészítve egy extra akcióval is kedveskedni akartunk ügyfeleinknek" - mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója.

Marosvölgyi elmondta, hogy az akcióban kínált lakásbiztosítási csomag az AEGON-nál eddig lakásbiztosítással nem rendelkező ügyfeleknek kínál ingatlan és ingóság biztosítást, valamint felelősségbiztosítási elemet. Az ügyfélnek az 1 forintos lakásbiztosítás megvásárlásakor két dolgot kell csak mérlegelnie: egyrészt 3 éves hűségnyilatkozatot kér a Biztosító, illetve a csomag tartalmaz egy 50 ezer forintos önrész vállalást, ami azt jelenti, hogy kár esetén a Biztosító az e feletti károkat téríti meg. Azon ügyfelek, akik a szerződést megkötik, második évtől az akció nélküli alapdíjnál is kedvezőbb áron kapják meg a szolgáltatást.
A cég vezetője szerint ez sokak számára szimpatikus lesz, hiszen a piacon már nem ismeretlen az önrészes lakásbiztosítás fogalma, másrészt a legtöbb ügyfél a "nagyobb károktól" fél, ahol az önrész már nem befolyásolja a kárösszeget jelentősen.

Akik meg eddig még valamilyen okból nem kötöttek lakásbiztosítást, azok most bátran megtehetik, hiszen ők semmit sem vesztenek ezzel.

Hab a tortán, hogy aki lakásbiztosítását a kötelezővel együtt köti meg, az AEGONdirekt.hu oldalán novemberben, az a kötelező díjából további 30 százalék partner kedvezményt is kaphat. Átlagosan egy ilyen felelősség- és lakásbiztosítás váltással 30-40 ezer forintot lehet megtakarítani a neten.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

GFB kampány 2010

Az AEGON várakozásai szerint idén 600 ezer autós vált biztosítót, és úgy becsülik, átlagosan néhány ezer forintot lehet spórolni a díjakkal.

Címkék:
KGFB,