Nyugdíjas évek: stabil "5. pillér" az ING-től

Pénzcentrum2009. október 20. 12:55

Az ING szerint kutatások is azt mutatják, hogy honfitársaink kétharmada sajnos nem tudja, hogy mikor és milyen feltételekkel lehet nyugdíjba menni. Az emberek nem ismerik a változó nyugdíjrendszer alapjait és nem készülnek a nyugdíjas éveikre. Az emberek saját maguk tehetnek a legtöbbet azért, hogy anyagi biztonságban éljenek teljes életet nyugdíjas korukban, ebben segíthet az ING Biztosító újabb innovációja, melynek középpontjába a garancia került.

Az ING Biztosító Kronosz Programja a pénzügyi termékek következő generációját képviseli. A biztosító szerint a válság alapjaiban változtatta meg azt, amit a piaci szereplők a pénzügyi szolgáltatásokról gondoltak. A válság hatására új kihívások születtek, az emberek újra a hosszú távú megtakarítások felé fordultak.

Kronosz Garantált Eurós Jövedelem Program 100 %-os tőkegaranciával


Az új terméket Martijn Gribnau, az ING Biztosító Zrt. vezérigazgatója mutatta be

A piaci szereplők akkor maradhatnak sikeresek, ha egyszerűsítik a folyamataikat és átláthatóbbá teszik a termékeiket.

A Kronosz egy közép- és hosszú távú megtakarítási és befektetési lehetőség, mely számos ügyféligényre ad megfelelő választ.

A termék elsődleges célja, hogy a nyugdíjas években is segítsen biztosítani a kívánt életszínvonalat.

Az ING Biztosító az ügyfelek által befizetett díjakra 100 % tőkegaranciát nyújt. Ennek köszönhetően nem fordulhat elő olyan pénzügyi fordulat, mely a befizetett összegek értékét csökkentené. A kifizetés időpontja függetleníthető a nyugdíjba vonulás időpontjától, ráadásul kamatadó- és öröklési illeték mentes.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az ügyfelek hat részvény és kötvényalapba fektetve gyarapíthatják megtakarításaikat. A rendszeres befizetéseket egyszeri összegekkel is ki lehet egészíteni. Az ügyfél a tartam végén két lehetőség közül választhat, kéri a garantált havi járadékot euróban (amelyen belül három folyósítási tartam is választható) vagy egyösszegű kifizetést kér.

A termék kialakítása átláthatóságot teremt az ügyfelek számára, akik pontosan megismerhetik a szolgáltatás költségeit. Az újszerű megtakarítási és befektetési lehetőség ügyfelekhez történő eljuttatásában első körben a BROKERNET nyújt segítséget, később csatlakozik a programhoz a Citibank és az Erste Bank is.

Címkék: