Hatalmas üzlet a terhesség: százezreket is elkölthetünk 9 hónap alatt

Pénzcentrum2009. július 15. 09:32

A várandós nők több százezer forintot költhetnek el még azelőtt, hogy megszületik a gyerek: babamozi, terhes jóga, kismama torna, szülés-előkészítő vízi mozgás, anya-magzat kapcsolatanalízis, szülésfelkészítő tanfolyam egyaránt szóba jöhet.

Óriási piac a kismamáké, mert olyan lelkiállapotban vannak (a kispapákkal együtt), hogy a gyermekükre bármennyi pénzt készek kiadni.

Az a várandós nő, akinek van elég szabadideje és pénze, járhat például terhes jógára, kismama tornára, intim tornára, szülés-előkészítő vízi mozgásra, anya-magzat kapcsolatanalízisre, szülésfelkészítő tanfolyamra és géndiagnosztikára amellett, hogy rendszeresen látogatja az orvosát, és részt vesz a kötelező szűrővizsgálatokon.

Egyik ajánlat sem olcsó: a 3D-s-4D-s ultrahang-vizsgálatok 7-20 ezer forintba kerülnek attól függően, hogy ki milyen formában szeretné hazavinni a látottakat. A DVD 3 ezer forint, a fotók ezer-kétezer forintért vehetők meg.

A kismama jóga és a terhes torna két-háromezer forint is lehet alkalmanként, az otthoni tornázáshoz szükséges DVD-k öt- hatezerbe kerülnek. Az anya-magzat kapcsolatanalízis hatezer forinttól indul alkalmanként, a szülésfelkészítő tanfolyam pedig ötezer forinttól.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Emellett a legtöbb nőnek az orvos sincs ingyen, a nőgyógyászati ellenőrzés választott orvosnál ugyanis alkalmanként 4-12 ezer forintba kerül.

Címkék: