Eladta kgfb-állományát a TIR Biztosító Egyesület

Pénzcentrum2009. május 4. 17:32

A TIR Biztosító Egyesület tagságának érdekeit is maximálisan figyelembe véve úgy döntött, hogy kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási állományát átruházza az AIM Biztosító Zrt.-re. Az Egyesület döntését a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete E-II-145/2009. számú határozatával hagyta jóvá 2009. május 04-i hatállyal.

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási piacon az utóbbi időben tapasztalható tendenciák és a kis biztosítókat különösen kedvezőtlenül érintő piaci törekvések arra a döntésre vezették az Egyesületet, hogy más megoldást válasszon tagjai ilyen irányú igényeinek kielégítésére. A választott megoldással felszabaduló kapacitások lehetőséget adnak új termékek bevezetésére, illetve eddigi termékeinek továbbra is professzionális művelésére, kedvező díjszínvonal mellett.

Korábban: Új szereplő a kgfb-piacon: AIM Általános Biztosító Zrt.

Annak érdekében, hogy az Egyesület ügyfelei továbbra is kedvező árú kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási fedezethez jussanak, a TIR Biztosító Egyesület felhasználva évtizedes múltra nyúló kapcsolatát a MAI Casco kft.-vel, illetve az AIM Biztosító Zrt.-vel, velük együttműködve továbbra is kínálja ezt a biztosítási terméket, támaszkodva az AIM Biztosító Zrt. kockázatviselésére, adminisztrációjára és kárrendezésére.

A piacon egyedülálló, kedvező díjú Casco termékket vezetett be a közelmúltban az Egyesület, mely önrészesedés nélküli szolgáltatást nyújt meghatározott feltételek mellett, mely igen kedvező piaci fogadtatású.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az Egyesület hagyományos termékei, a fuvarozási kockázatokat teljesen lefedő biztosítási szolgáltatások továbbra is ügyfeleink rendelkezésére állnak, s mint szakmai biztosító ügyfeleink speciális igényeit is kielégítjük gyors, szakszerű megoldásokat kínálva (Forrás: MTI, OTS).

Címkék: