K&H: újítások márciustól

Pénzcentrum2009. március 2. 10:45

Két utasbiztosítási termékkel bővül mától a K&H Biztosító termékpalettája: egyszeri kiutazásra köthetnek biztosítást a külföldre utazók, illetve éves bérlettel is gondoskodhatnak a biztosításról. A K&H biztostárs utasbiztosítások az utazni indulóknak alap és emelt szinten nyújtanak segítséget, és széleskörű szolgáltatásokkal igazodnak az utazók igényeihez, az úticélhoz és az utazás sajátosságaihoz.

Az egyszeri kiutazásra szóló K&H biztostárs utasbiztosítást legalább 3 napra és legfeljebb egy évre köthetik meg a külföldre utazók. A K&H biztostárs éves bérlettel pedig egy évre előre gondoskodhat utasbiztosításáról az, aki évente többször, kiutazásonként legfeljebb 30 napra utazik külföldre. A biztosítás egészségügyi, utazási és balesetbiztosítást tartalmaz, fedezi a poggyászkárokat, valamint jogvédelmi és személyi felelősségbiztosítás is tartozik hozzá.

"Bár a legtöbb előrejelzés az utazások iránti kereslet visszaesését valószínűsíti, úgy véljük, hogy az utazók számára a nehezebb gazdasági körülmények között komoly anyagi ráfordítást jelentő utazások még nagyobb értéket képviselnek, amit biztosítás hiányában egy hirtelen jött betegség vagy egy csomag eltűnése további költségekkel tetézhet. Becslések szerint a külföldre utazók alig egy harmada köt csak biztosítást az utazáshoz, így a kevesebb utazás mellett is jelentős piaci potenciált látunk ezen a területen." - mondta el Kaszab Attila a K&H Biztosító nem-életbiztosítási üzletágának vezetője.

Egy négyfős család egyhetes európai tengerparti nyaralásához - igénybe véve a 14 év alatti gyerekek kedvezményét - 7370 forintért köthet biztosítást a nem várt kellemetlen esetekre a K&H Biztosítónál.

Az utazni indulók a K&H Biztosító, alap vagy emelt utasbiztosítási csomagjai közül választhatnak. Különdíj ellenében köthetnek biztosítást azok az utazók, akik olyan veszélyes sportokat űznek hobby szinten, mint például a vadvízi evezés, a hegy- vagy sziklamászás, quadozás vagy a vízisíelés.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem szükséges azonban kiegészítő biztosítást kötni a sporteszközökre például a téli sportok kedvelőinek, mivel a poggyászbiztosítás a sílécre vagy snowboardra - tárgyanként meghatározott limit erejéig - is kiterjed, így az utazóknak erről külön már nem kell gondoskodniuk. A merészebb világjáróknak jöhet jól az a szolgáltatás, amelynek keretében a biztosítottat felkutatják, szükség esetén ki is mentik egy kockázatos helyről vagy veszélyes helyzetből. Az egyre népszerűbb repülős utazások résztvevőinek az eltűnt vagy késve megérkezett poggyászok miatti károkat is fedezi a Biztosító.

A K&H Biztosító kényelmi szolgáltatást kínál azon ügyfeleknek, akik gyakran utaznak külföldre 30 napnál rövidebb időszakokra. Ők éves bérlet keretében gondoskodhatnak az utasbiztosításukról, amely egy éven keresztül - a Biztosító előzetes értesítése nélkül - valamennyi külföldi utazásukra érvényes, alkalmanként legfeljebb az első 30 napra. Különösen előnyös ez a megoldás azok számára, akik gyakran utaznak üzleti utakra, és ezzel is lerövidíthetik az utazások előtti teendők listáját.

Címkék: