Rendkívüli bejelentésre készül Gulyás Gergely és a Mol-vezér: mi nem várhat holnapig?

Pénzcentrum2022. december 6. 21:59

Rendkívüli sajtótájékoztatót tart kedden 22:30-kor Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója.

Rendkívüli sajtótájékoztatót tart kedden 22:30-kor Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója - a meghívó háromnegyed 10 után érkezett a szerkesztőségünkbe.

A téma minden bizonnyal az üzemanyaghiány lesz, a fejleményekről a Pénzcentrum is beszámol majd.

Friss! Megszűnik a benzinárstop, eltörlik az üzemanyag-ársapkát

Rendkívüli időpontban hirdetett sajtóeseményen beszélt Gulyás Gergely miniszter és Hernádi Zsolt Mol-vezér.

Kivezetik a 480 forintos hatósági üzemanyagárat

- mondta Gulyás. A Mol tegnap levélben tájékoztatta a kormányt, hogy import nélkül nem megoldható az üzemaynagellátás. Kérdésre válaszolva Gulyás Gergely elmondta, hogy a benzinársapka eltörlése 23:00-kor érvénybe is lép.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hernádi Zsolt arról tájékoztatott, hogy jelenleg 641 forint a benzin piaci ára és 699 forint a dízel piaci ára, az kutakon az üzemanyagárak ettől eltérhetnek.

Időközben a vonatkozó rendelet is megjelent a Magyar Közlönyben.

Címlapkép: Szigetváry Zsolt, MTI/MTVA 

Címkék:
benzin, dízel, mol, gázolaj, tankolás, gulyás gergely, sajtótájékoztató, 95 benzin, 95-ös benzin, hatósági ár, árstop, benzinárstop, üzemanyaghiány,