Kipereltük a titkolt listát: ezek az üzletláncok építkezhetnek Magyarországon

Pénzcentrum2018. július 22. 17:30

Rengeteg hosszabb-rövidebb anyag jelenik meg minden héten a Pénzcentrumon. Ha van, amiről lemaradtál, most szerencséd van. Összefoglaltuk neked egy cikkben az oldalon megjelent legérdekesebb és legolvasottabb cikkeket. 

  • Ideje lenne megemészteni, és beépíteni a hétköznapi rutinba a Tüskevárból Matula bácsi Tutajosnak intézett szavait: "Nem kell sietnie. Van elég ideje." Szakemberek szerint ugyanis mára olyannyira mainstreammé vált a rohanás, hogy már a kreativitásunk, és a hatékonyságunk látja kárát; rosszabb esetben meg jön a kiégés. Pedig van megoldás. Mutatjuk!
  • Bár Magyarországon egyre több helyről hallani, hogy sörforradalom söpör végig az országon, a fogyasztási szokásokon és a kedveltségi teszteken egyelőre ez nem látszik. Vannak azonban különböző szigetek, melyek felkarolják ezt az újfajta sörkultúrát, és próbálják ezt terjeszteni. Az árazás azonban Achilles-sarka lehet az egész vállalkozásnak, a magasabb minőségű sörökhöz ugyanis sörmalátákat kell importálni, ami miatt a végtermékek fogyasztói ára jócskán meghaladja azt a színvonalat, amihez a hazai vásárlók hozzászoktak.
Címkék:
vállalkozás, autó, lakáshitel, Budapest, munkahely, bírság, munka, plázastop, kocsi, heti összefoglaló, soproni sör,