Felejthetetlen Valentin-nap, mindössze 2827 forintból!

2010. február 12. 05:32

Valentin-nap, extra olcsón: a cél, hogy minél kevesebb pénzből hozzuk ki a szerelmesek ünnepét, úgy, hogy tartalmas és emlékezetes estét töltsünk párunkkal. Lesz itt bor, csoki, virág, film: minden, ami egy romantikus estéhez szükségeltetik...mindez 3000 forint alatt.

Virág:

Fotó: tesco.hu


Úgy tűnik, hazánkba is végérvényesen begyűrűzött az a trend, mely szerint virágot nem a virágboltban vásárolunk, hanem a hipermarketben. Olcsón. A britek ezt például annyira tökéletesre fejlesztették, hogy a tanév zárultával ugyanis különlegesen olcsón adják a vágott virágokat, így a diákok gazdaságos csokrokat adhatnak tanáraiknak.
Virágzó üzlet: elképesztő hipermarket-stratégia

Mi most a Tescoban találtunk 9 szálas rózsacsokrot 499 forintért.

Csoki:

Fotó: auchan.hu


Mint azt tegnapi körképünkben megmutattuk, szinte mindegyik áruházlánc készült akciókkal Valentin-napra. Az ajánlatok közül a csokoládé és az édesség sem hiányozhat, válasszuk például a Szamos Marcipán Macskanyelvét, mely az Auchan kínálatában 799 forintba kerül. Szerelmes pillanatokra telitalálat.
Tanga és neglizsé: így készülnek az áruházak a Valentin-napra

Bor:

Fotó: bortarsasag.hu


Bort ezúttal a Bortársaság kínálatából ajánlunk: A balatonlellei Konyári Merlot-Kékfrankos 2007-es "mély, szinte parfümös illatában szilva, édes fűszerek és egy kis medvecukor, kóstolva egyenes, markánsabb tanninú, csokis zamatú". 990 forintba kerül.

Estére:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A szirupos romantikus mozifilmek helyett szirupos romantikus filmeket ajánlunk a magyar televíziók kínálatából: A Viasat 3 például az utóbbi évek magyar vígjátékterméséből válogat: 13.25: S.O.S. szerelem!; 17.05: Állítsátok meg Terézanyut!; 22.00: Csak szex és más semmi

Éjszakára:

Fotó: rossmann.hu


A Pénzcentrum természetesen minden élethelyzethez tud hasznos -és spórolós tanácsokat adni: a Rossmann drogériákban most 539 forintos áron kaphatóak a Durex óvszerek. (Ugyanitt a gyártó több más terméke is kedvezményesen vásárolható meg).

Így tehát komplett Valentin-napot hozhatunk ki, akár már 2827 forintból. A szerelmesek ünnepének igazi üzenetét azonban soha ne felejtsük el: VÁSÁROLNI, VÁSÁROLNI, VÁSÁROLNI!

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 21. kedd
Konstantin
21. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem