Tolvajt fogtak a pesti Auchanban, intézkedés közben meghalt: megszólalt az áruház a tragédiáról

Blikk2024. március 14. 19:14

Tragédia történt a Savoya Parkban lévő Auchanban – értesült a Blikk. Egy férfi váratlanul meghalt, miközben vagyonőrök intézkedtek vele szemben.

Múlt vasárnap meghalt egy férfi a Savoya Park-i Auchanban, miközben vagyonőrök intézkedtek vele szemben. A portál megkeresésére az alábbi közleménnyel reagált a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. március 10-én, a kora délelőtti órákban érkezett bejelentés, hogy az egyik XI. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi, akivel szemben lopás miatt intézkedtek a vagyonőrök, rosszul lett, a gyors és szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

Az eset körülményeit a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja.

Reagált az Auchan is

A hír megjelenését követően az Auchan is megszólalt a tragédiával kapcsolatban:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Sajnos valóban tragikus eset történt vasárnap reggel a Savoya Parkban található áruházunkban. Egy vásárlót lopáson értek, aki a szabályos vagyonőri intézkedés közben váratlanul rosszul lett, és az azonnal megkezdett, szakszerű ellátás ellenére elhunyt. Sajnos sem az áruházi defibrillátorral újraélesztést elkezdő biztonsági vezető, sem pedig a kiérkező mentők nem tudták megmenteni az életét. A halál okáról csak az ilyen esetekben lefolytatandó vizsgálat után lehet biztosat mondani. Az esetet a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja, az Auchan pedig mindenben együttműködik az illetékes hatóságokkal. A haláleset rendkívül megrázta munkatársainkat is, a vállalat őszinte részvétét nyilvánítja a hozzátartozóknak.

Címkék:
vásárlás, lopás, auchan, haláleset, vagyonőr, brfk, tragédia, rendőrfőkapitányság,