Utolsó pillanatos ajándékok: így még ki tudod cselezni a december 24-i boltzárat

Pénzcentrum2023. december 14. 15:33

Az Alza az idei karácsony előtt is a lehető legszélesebb kínálatra és a gyors kézbesítésre helyezi a hangsúlyt. Még december 24-én is kiszállít, mindenekelőtt műszaki cikkeket. Az Alza felmérése szerint a legtöbb válaszadó valamilyen elektronikus készüléket tervez vásárolni karácsonyi ajándékként. Ezért a cég az idén jelentősen növelte a kínálatában elérhető műszaki cikkek és más termékek mennyiségét. Emellett a magyar e-kereskedelmi szféra vezető szereplői közé tartozó Alza a nem megfelelő ajándékok ingyenes kicserélésével is kedveskedik ügyfeleinek, akik ezt immár akár az AlzaBoxokon keresztül is megtehetik.

„Szeretnénk mi is hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsonyi készülődés időszaka vásárlóinknak a lehető legnyugodtabb és stresszmentes legyen, ezért garantáljuk, hogy a december 22-ig leadott megrendeléseket karácsonyig kiszállítjuk. Az adott helyzettől függően lehetséges, hogy még a határidő után leadott rendeléseket is teljesíteni tudjuk december 24-ig. Ez az ajánlat az AlzaBoxokba és az üzleteinkbe történő kiszállításra vonatkozik. Saját szállítási infrastruktúránknak köszönhetően nem kell harmadik felekre hagyatkoznunk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan tervezzük és biztosítsuk a megbízható szállítást még a karácsonyi roham idején is” – mondja Forrás Ákos, az Alza Country Managere.

Az Alza.hu az ünnepek előtt immár hagyományosan garantált kiszállítást kínál karácsonyig. Ez azt jelenti, hogy a vásárló láthatja az áruk kiszállításához szükséges időt a weboldalon. Azok a termékek, amelyeknél az Alza garantálja a december 24-ig történő kiszállítást, egy kis karácsonyfával vannak megjelölve.

A kiszállítás ideje mellett a vásárlók azt is ellenőrizhetik, hogy a keresett áru melyik üzletben van raktáron. Ehhez nem kell mást tenniük, mint kiválasztani a kívánt üzletet, és itt megjelenik az azonnal átvehető (vagyis az adott üzletben raktáron lévő) termékek listája. Az Alza ezáltal igyekszik a lehető legegyszerűbbé tenni a vásárlók számára a választást, még akkor is, ha már csak néhány nap maradt karácsonyig.

A legkésőbb észbe kapó vásárlók még akár december 24-én délelőtt is eljöhetnek hozzánk a karácsonyi ajándékokért, üzleteink ugyanis délig nyitva lesznek. A legeslegutolsó pillanatban az elektronikus ajándékutalványok jelenthetik a megoldást ezeket ugyanis a vásárlók bármikor, akár karácsony este is megvásárolhatják otthonuk kényelméből

 – mondja Forrás.

Idén a műszaki cikkek és a játékok lesznek a legkeresettebbek

Idén a vásárlók többsége, konkrétan 32%-uk azt tervezi, hogy elektronikai cikkeket választ karácsonyi ajándékként1. Igen népszerűek ugyanakkor a játékok, a kozmetikumok, a ruházati cikkek, a háztartási gépek és a könyvek is. Az Alza októberi felmérése alapján.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az idei évben tovább növeltük a készleteinket, hiszen egyetlen vásárlónknak sem szeretnénk csalódást okozni. A kereslet előrejelzése azonban nem könnyű, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy ne hagyják a vásárlást az utolsó pillanatra

– mutat rá Forrás.

A felmérésből az is kiderült, hogy a vásárlás során a legstresszesebb a tömeg és a lökdösődés a boltokban, ezért is lehet sokak számára logikus választás az online bevásárlás.

Címkék:
karácsonyfa, csomagautomata, december, csomag, forrás, vásárlók, karácsonyi ajándék, termékek, alza, karácsonyi nyitvatartás, műszaki,