Visszahívja a Lidl két Snack Day termékét: súlyos tüneteket okozhat ez a két rágcsálnivaló!

Pénzcentrum2023. március 28. 15:01

A gluténérzékeny fogyasztók egészségének védelme érdekében a Lidl Magyarország elővigyázatosságból visszahívja a következő termékeket: Snack Day Gluténmentes tallér sajttal, 100g (minőségmegőrzési idő: 06.07.2023) és Snack Day Gluténmentes tallér medvehagymával, 100g (minőségmegőrzési idő: 03.06.2023). A visszahívás oka, hogy a Lidl belső vizsgálata alapján a fenti termék glutént tartalmazhat. A termék fogyasztása a gluténérzékeny fogyasztók körében tüneteket válthat ki, azonban a gluténérzékenységben nem szenvedő fogyasztók számára korlátlanul fogyasztható.

"Kérjük gluténérzékeny Vásárlóinkat, amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítjük. A termékvisszahívás kizárólag a fenti minőségmegőrzési idővel ellátott Snack Day Gluténmentes tallér sajttal és Snack Day Gluténmentes tallér medvehagymával, 100g termékeinket érinti" - írták a honlapjukon.

A termékek más tételeire, illetve a Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik. A Lidl Magyarország a gyártó nevében elnézést kért az okozott kellemetlenségért.

Címkék:
vásárlás, egészség, bolt, lidl, magyarország, termékvisszahívás, visszahívás, glutén, snack, gluténmentes, termék, üzlet, gluténérzékenység, termékek, boltlánc, sajátmárkás,