Már a Pepcóba is begyűrűzött az áruhiány? Slágertermékek hiányoznak a diszkont polcairól

Pénzcentrum2023. február 13. 17:15

Hiába mennek a vásárlók akár több boltba is, nem mindig van abból a termékből a polcokon, amit az akciós újságból néztek ki.

Egyre komolyabb zúgolódást vált ki a Magyarországon népszerű diszkontlánc, a Pepco vásárlóiból, hogy hiába tetszik meg nekik valamelyik termék az akciós újságból, az gyakran enm található meg a boltok polcain - erről ír a Promotions. Megjegyzik azt is, hogy az interneten is egyre hangosabbak az elégedetlenkedők.

Az internetes oldalakon, leginkább persze a közösségi médiás kommentfelelületeken szinte már alig lehet olyan hozzászólást találni, amely nem az áruhiánnyal foglalkozik.

Olyan terméket hirdessenek, ami kapható is!

- írta például egy elegedetlen vásárló. De nem csak a hiány, hanem a termékek minősége sem tetszik a szerencsésebbeknek: jelentős mennyiségben találhatunk erre vonatkozó írásokat is.

A fekete szója gyertyát senki ne vegye meg. Nulla illata van.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A hátizsák elég sz*r

- írják a zúgolódó vásárlók. Könnyen lehet tehát, hogy az áruhiány már a diszkontláncban érezteti a hatását.

Címkék:
vásárlás, akció, diszkont, hiány, akciók, akciós újság, vásárló, vásárlók, termékek, akciós, áruhiány, diszkont áruház, pepco,