Veszélyes termékeket hívnak vissza az IKEA-ból: óvatosan, ha ilyeneket vettél

Pénzcentrum2022. december 21. 08:31

Az Almondy visszahív egy meghatározott mennyiséget a 400 g-os Almondy Daim Mandulatortából, mivel az egyik tortában egy fémtárgyat találtak. Az IKEA pedig visszahívja ODGER forgószékeinek egy részét esés és sérülés veszélye miatt.

Az IKEA visszahívja a saját gyártású és forgalmazású 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket esés és sérülés veszélye miatt – közölték szerdán a honlapjukon.

A termék neve és dátumbélyegzője az ülés alatt található, a szék anyagába beleütve. A 22 évet, a 21 a gyártás hetét jelöli. A vásárlókat arra kérik, hogy az érintett székeket vigyék vissza az áruházakba, ahol visszakapják a szék teljes vételárát, nyugta és számla nélkül is.

Az Almondy is visszhívja egy termékét a svéd hálózat üzleteiből. az IKEA által forgalmazott, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező a 400 g-os Almondy Daim Mandulatortákat. A visszahívás kizárólag az említett tételkóddal és minőségmegőrzési dátummal rendelkező termékekre vonatkozik. Azok, akik visszaviszik a tortát, a vevőszolgálaton tudják visszakérni az árát.

 

 

 

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

 

 

 

 

Címkék:
IKEA, termékvisszahívás, svédország, hálózat, szék, vételár, ikea panasz, ikea magyarország,