Hatalmas változást lengetett be a Rossmann: vigyázz, elúszhat a sok kedvezmény

Pénzcentrum2022. december 20. 16:33

A Rossmann tájékoztatásban adta ki, hogy január 1. napján változnak az Általános Szerződési Feltételeik, a legfontosabb változások a Rossmann+ Vip programokat érintik.

Változtatott Általános Szerződési Feltételein (ÁSZF) a Rossmann. Közleményükben azt írták, 2023. január 1. napjától vásárlóik akkor válnak jogosulttá a Rossmann+ VIP Programban való részvételre, amikor – akár a webáruházban, akár az egyes Rossmann üzletekben lebonyolított - vásárlásaik nyomán - kedvezménykártyájukat használva – elérik 2022. december 31. napjáig az összesen legalább tízezer forintot (10.000 Ft), vagy – amennyiben 2022. december 31. napjáig az összesen legalább tízezer forint (10.000 Ft) érték elérésére nem kerül sor, úgy - 2023. január 1. napjától kezdődően az összesen legalább tizenötezer (15.000 Ft) értéket.

Ha 2023. január 1. napjától kezdődően valamelyik naptári negyedévben a kedvezménykártyánkon a jóváírt vásárlásaink összege akár egy vásárlás alkalmával, akár több vásárlás összegeként:

  • nem éri el a huszonötezer forintot (25.000 Ft-ot), akkor a következő naptári negyedévvel kezdődően automatikusan a VIP Bronz tagságba kerülsz;
  • eléri a huszonötezer forintot (25.000 Ft-ot), akkor a következő naptári negyedévvel kezdődően automatikusan a VIP Ezüst tagságba kerülsz;
  • eléri a negyvenötezer forintot (45.000 Ft-ot), akkor a következő naptári negyedévvel kezdődően automatikusan a VIP Arany tagságba kerülsz.

Az Arany tagok továbbá négy (4) darab egyenként tíz százalék (10%) kedvezményre jogosító általános végösszegi VIP kedvezményt biztosító kedvezménykuponból az érintett negyedévben egy (1) darabot a Rossmann webáruházban lebonyolított vásárlásuk során is jogosultak felhasználni.

A Rossmann+ VIP Tagság e bekezdés szerinti megszűnése esetén is megmarad azonban Rossmann+ tagság, és az aktivált kedvezménykártyákat továbbra is tudják használni a vásárlók. A Rossmann+ VIP Tagságunk megőrzéséhez elegendő minden naptári évben legalább egy a kedvezménykártyánk használatával vagy a webáruházban, vagy a Rossmann bármely boltjában lebonyolított, bármilyen végösszegű vásárlás.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A módosított ÁSZF-et a ROSSMANN honlapján, illetve bármely magyarországi üzletben megtekintheted, vagy az alábbi linkre kattintva közvetlenül is elérheted. A módosított ÁSZF 2023. január 1-től lép érvénybe, amely időpontot megelőzően továbbra is az ezen időpontig érvényes ÁSZF-ek az irányadók.

Címkék:
változás, tagság, feltétel, január, rossmann, vásárlók, rossmann magyarország,