Ez lenne a magyarok új kedven mobilja? Egyre többen vesznek ilyen készüléket

Pénzcentrum2022. november 17. 10:58

Több mint ezer magyar vásárló vette igénybe a szeptember végi indulása óta a Rejoy.hu oldalát, a nemrég indult felújított készülékek piacterének szolgáltatásait. Az ügyfelek nagyobb hányada a cég piacterén keresztül vásárolt szakszerűen felújított telefont, míg kisebb részük a platformon keresztül egyszerű és kényelmes értékesítésének lehetőségével élt. A vállalat november 17. és 20. között tartja első magyarországi Black Friday akcióját, amelynek során nemcsak kedvezőbb árakat kecsegtet, hanem a szokásos 1 év helyett 2 év garanciát is kínál a készülékekhez.

A használt okostelefonok adásvételére specializálódott Flip Technologies (amelynek befektetői között van az eMAG Ventures is) által üzemeltetett Rejoy.hu piactér indulása óta már több mint ezer ügyfelet szerzett. A telefonok vásárlására egyelőre valamivel nagyobb igény mutatkozik mint azok - a Rejoy-nak történő - értékesítésére, ugyanakkor ez az arány megegyezik a nemzetközi piacokon is tapasztalt trendekkel.

A vállalat több mint 100.000 eurót, azaz közel 41 millió forintot fizetett ki a magyar ügyfeleknek régi telefonjaikért, és szeptemberhez képest 3 számjegyű növekedést ért el az itthon eladott, szakszerűen felújított telefonok számában.

A Rejoy.hu-n keresztül itthon értékesített telefonok több mint 73 százaléka iPhone volt: a legkelendőbb modellek mostanáig az iPhone 11 és az iPhone SE 2020, de az iPhone 12 mini és az iPhone 13 is igen népszerű a vásárlók körében. A Samsung a második legkeresettebb márka a felújított mobilok közt, a gyártó legnépszerűbb készülékei a Samsung Galaxy S10 Dual Sim, valamint a Samsung Galaxy S21 Dual Sim modellek.

Mi a Rejoy-nál komolyan gondoljuk a készülékek második esélyét, az első magyarországi Black Friday-re különleges kedvezményeket hozunk, öt különböző iPhone modell lesz elérhető 80.000 forintos ár alatt, szeretnénk a magyar vásárlók körében is bizalmat kiépíteni, hogy megbízható telefonokat tudnak vásárolni, amelyek pontosan olyan jól használhatóak a mindennapokban, mint egy vadonatúj modell

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

- nyilatkozta Blaumann Bence, a Rejoy ügyvezető igazgatója.

Címkék:
iphone, felújítás, mobiltelefon, samsung, modell, vásárlók, használt mobiltelefon,