750 ezres kezdő fizetés és Sziget hetijegy: van ilyen munkahely + VIDEÓ

Pénzcentrum2022. szeptember 13. 09:00

A kiskereskedelmi cégeknek nap mint nap helyt kell állniuk, hogy a fogyasztók elvárásaihoz igazítsák működésüket. Nincs ez másképp az Aldi üzletvezetői esetében sem, akik azért felelnek, hogy a boltok tisztasága, árukészletének feltöltöttsége és a vásárlók elégedettsége folyamatosan biztosított legyen. Munkájukat viszont különböző szoftveres megoldások is segítik, továbbá rugalmas és vonzó bérezés és juttatási csomag motiválja őket feladataik sikeres elvégzésében. Még Sziget hetijegyet is kaphatnak.

Folyamatosan biztosítaniuk kell a vásárlók elégedettségét és az Aldi által elvárt színvonalat, így az üzletvezetők vonzó bért és egyéb juttatásokat kapnak munkájukért a kereskedelmi láncnál.

Szoftverek és rugalmasság

A munkát nagyban segítik a rendelkezésre álló szoftverek, amelyek az előző évek adatai alapján javaslatokat tesznek a várható forgalmat kiszolgáló árumennyiség rendelésére.

A boltok irányítása ugyanakkor kellő rugalmassággal is jár.

A munkabeosztás tekintetében a vezető, illetve a csapat igyekszik igazodni az alkalmazottak munkahelyen kívüli elfoglaltságaihoz, a cég pedig odafigyel az egészségükre is: zöldséget, gyümölcsöt biztosít részükre és lehetővé teszi, hogy a dolgozók sportprogramokon is részt vegyenek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A vezetői pozícióra jelentkezők, amennyiben sikerrel járnak, már a kezdetektől havi bruttó 749 ezer forintos fizetésre számíthatnak, amely a cégnél eltöltött évekkel folyamatosan, egy előre meghatározott rendszer szerint növekszik.

Ez jelenleg elérheti a havi bruttó 1 millió forintot is.

Az Aldinál ráadásul egyéb lehetőségek is adódnak: a kiskereskedelmi lánc idén 6. alkalommal volt jelen a Szigeten is, és mindazon az alkalmazottak, akik legalább négy műszakot vállaltak a fesztiválon, hetijegyet kaptak, amelynek révén a munka és a szórakozás összekapcsolódhatott.

Címkék:
élelmiszer, bér, munkahely, aldi, kiskereskedelem, kereskedelem, munkaerőpiac, juttatás,