Meglépte az IKEA: jócskán rövidül a magyar áruházak nyitvatartása

Pénzcentrum2022. július 11. 09:38

Az IKEA Magyarország megváltoztatja az áruházak nyitvatartási idejét. 2022. augusztus 1-től kezdődően hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 10:00 és 19:00 óra között kereshetik fel a látogatók az Örs vezér téri, a budaörsi és a soroksári áruházat. A Központi Ügyfélszolgálat munkatársai 8:30-tól 19:00 óráig lesznek elérhetőek, írta közleményében az IKEA.

Rövidül a magyarországi IKEA áruházak nyitvatartása. Jelenleg az üzletek hétfőtől szombatig 9 és 21 óra között vannak nyitva, vasárnap pedig 9-től 19 óráig várják a vásárlókat. Augusztustól azonban változik ez, hétfőtől szombatig 10 és 20 óra között, vasárnap pedig 10-től 19 óráig lesznek nyitva az áruházak, derült ki a közleményből.

Ezzel párhuzamosan kibővítik, és megerősíti Központi Ügyfélszolgálatának funkcióját az IKEA, mely számos fejlesztésnek köszönhetően egy távolról működő értékesítési ponttá alakul, és ahol a kapacitásbővítés miatt új munkalehetőségek is nyílnak.

A cél, hogy jelentős mértékben szélesedjen a táveléréssel működtethető szolgáltatások köre, a vásárlók egy 24 órán át elérhető chatbot segítségét is igénybe vehessék, a tervezési szolgáltatások – például konyha- vagy hálószobatervezés – még több időpontban elérhetővé váljanak, továbbá erősödjön a megfelelő termékek kiválasztásában és a rendelések véglegesítésében nyújtott támogatás - írták.

Arra is lesz lehetőség, hogy a panaszkezelés során a vásárlók videóhívásban mutathassák meg a hibás terméket vagy alkatrészt a munkatársaknak, akik így azonnal lépéseket tudnak tenni a probléma megoldása érdekében.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A fejlesztés részeként az Ügyfélszolgálat a már megszokott csatornákon, telefonon, e-mailen és az IKEA közösségi média felületein is elérhetőbbé válik, amennyire csak lehetséges. A Központi Ügyfélszolgálat munkatársai minden nap 8:30 és 19:00 óra között állnak majd rendelkezésre, az olyan önkiszolgáló lehetőségek pedig, mint például a chatbot, a házhoz szállítás nyomon követése és a reklamáció állapotának ellenőrzése, a nap további részében is elérhetők maradnak a vásárlók számára.

Címkék:
IKEA, nyitvatartás, üzlet, ügyfélszolgálat, vásárlók,