Ők a Hatoslottó két új magyar milliárdosa: mutatjuk, kiknek köszönhetik

Pénzcentrum2019. december 15. 16:45

Hatalmas összegű főnyereményt sorsoltak ki vasárnap a Hatoslottón; két szerencsés játékos fejenként 1 051 934 000 forintot kaszált a "10; 14; 16; 26; 36; 42" számsorozattal.  Az új magyar milliárdosok hatszor is imába foglalhatják a három számhúzó nevét.

Hatalmas összegű főnyereményt sorsoltak ki vasárnap délután a Hatoslottón; két szerencsés játékos fejenként 1 051 934 000 forintot kaszált a "10; 14; 16; 26; 36; 42" számsorozattal. A szabályok szerint hárman is sorsoltak, így az új magyar milliárdosok hatszor is imába foglalhatja őket:

  • B. Istvánné (Bp.)
  • H. Róbert (Tatabánya)
  • L. Rita (Bp.)

A nyerteseknek 90 napjuk van arra, hogy jelentkezzenek a nyereményért. Az ún. "kiemelten nagy összegű nyereményét" a játékos átutalással kapja majd meg. Fontos tudni, hogy - ellentétben például a tengerentúli szabályokkal - Magyarországon a lottónyertesek anonimitását biztosítják, a nyertes kilétéről csak hozzájárulással ad ki információt a játékszervező cég.

KATT! Így bukta el mesés lottónyereményét a magyar sztárműsorvezető: micsoda pech!

Van, akinek a milliárdos nyeremény sem kell

A Pénzcentrumon éppen november 30-án, szombat reggel számoltunk be első kézből arról, hogy a tavalyi évben egy

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
titokzatos Ötöslottó nyertes nem váltotta be a majd 1,7 milliárd forintot élő nyertes szelvényét.

Így úszni hagyta a gigászi nyereményt. Ez persze önmagában is teljes mértékben ámulatba ejtő, ám arról sem szabad mindeközben megfeledkezni, hogy hétről-hétre hazai szerencsevadászok ezrei nem veszik fel az őket megillető nyereményeket.

Ötös- és Hatoslottó esetében a nyertes alapjátékok körülbelül 96 százaléka kerül kifizetésre a határidőn belül jelentkezett jogos nyertes részére (...), azaz csupán 4 százaléka kerül az át nem vett nyeremények alapjába

- tudta meg a Pénzcentrum a Szerencsejáték Zrt.-től.

Címkék:
vásárlás, lottó, hatoslottó, jackpot, lottómilliárdos, lottóhúzás, magyar milliárdosok, lottónyertesek,