Óriási meglepetés érhet a Mekiben: megváltozik az egyik menü

Pénzcentrum2018. május 12. 17:30

Egy globális vállalás részeként átalakítja a Happy Meal menüket a McDonald’s, amit a magyar éttermek sem kerülhettek el. A gyerekeknek szánt menüt egy új elemmel egészíti ki a hazai gyorsétteremlánc.

Egy globális vállalás részeként átalakítja a Happy Meal menüket a McDonald’s, amit a magyar éttermek sem kerülhettek el. A gyerekeknek szánt menüt egy új elemmel egészíti ki a hazai gyorsétteremlánc: a már eddig is választható gyümölcslé, répakarika és ásványvíz mellett mostantól minden menünek része egy 100 százalékban természetes összetevőkből készült gyümölcspüré.

A lépéssel a McDonald’s hazai leányvállalata a gyermekek változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásához, valamint a gyümölcsfogyasztás népszerűsítéséhez kíván hozzájárulni.

Az új termék kiválóan illeszkedik a Happy Meal menükbe, amelyek egyes tévhitekkel ellentétben szintén nem tartalmaznak mesterséges aromákat és színezőanyagokat. A legnépszerűbb ételekben, így a sült krumpliban, a zsemlékben, a marha- és sertéshús pogácsákban, a McNuggetsben és más csirkés és halas termékekben nincs tartósítószer, és egyetlen McDonald’s termékben sincs nátrium-glutamát ízfokozó. A részletes tápérték-információk a hazai éttermekben a papír tálcabetéteken, a részletes összetevőlista pedig a vállalat honlapján érhető el, így a vendégek a napi szükségleteiknek és ízlésüknek megfelelő, tájékozott döntést hozhatnak maguk és gyermekeik számára - írta közleményében a cég. A McDonald’s a világ 120 országában alakítja át a gyerekeknek szánt Happy Meal menüt.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 

Címkék:
mcdonald's, meki, gasztro,