Rohanj a Tescóba, Lidlbe, Sparba: ilyen akció csak egyszer van az évben

Pénzcentrum2018. március 29. 11:22

Nyakunkon a húsvét, aminek apropóján újabb négynapos hosszúhétvége elé néz az ország. Erről pedig természetesen a legnagyobb magyarországi áruházláncok sem feledkeztek meg, úgyhogy az összes klasszikusnak mondható, sonka - csokitojás vonalon fellelhető terméket jócskán leárazták. Ezek közül az akciók közül szemezgettünk.

Az elmúlt egy hétben rengeteg, a húsvétot érintő hírt írtunk meg a Pénzcentrumon. Ezekből kiderült többek között, hogy a magyarok kis túlzással fuldokolnaka sonkában és a csokinyuszikban ezekben a napokban. Tavaly a magyarok például 8 milliárd forintot hagytak a boltokban csak sonkára és további négy és fél milliárdot édességekre. Ebben az évben egyébként a tavalyinál is nagyobb forgalmatprognosztizálnak.

Beszámoltunkarrólis, hogy még korábban a piacok számítottak a húsvéti bevásárlás legfőbb színhelyeként, addig már a bevásárlás háromnegyede diszkontokban, illetve szuper- és hipermarketekben bonyolódik. De lerántottuk a leplet arról is, hogy mit jelent a tojásokon látható titokzatos szám és betűsor. Sőt megírtuk azt is, hogy milyen új nyitvatartási rend lesz érvényben az elkövetkezendő napokban.

Mindezek fényében pedig végezetül megnéztük azt is, hogy a temérdek húsvéti termék közül, melyek találhatók meg a legkedvezőbb áron a boltok polcain. Így, aki az utolsó percre hagyta az ünnepi nagybevásárlást, még mindig kihozhatja azt a legpénztárcabarátabb módon.

Tesco

A Tescóban a csomagolt Füstölt-főtt tarja kilója 899 forint, míg a Pick békebeli kötözött lapocka vagy darabol lapockája 1 950 forintba kerül. A KitKat, Samarties vagy Boci Aero húsvéti csukinyulok 549, a Celebrations édességválogatás ünnepi dobozban 2 999 forintér kuksol a polcokon. Aki a sonkánál valamivel ínyencebb falatra vágyik az vásárolhat ír báránylapockát kilónként 4 999 forintér. Az Orsi füstölt-főtt kötözött csirkemellsonka darabja ezzel szemben például 1 190-be, míg a Szigeti füstölt, szintén kötözött sonkája 1 190 forintba kerül.

KATT: Ennél is több Tescós ajánlatért fusd át az üzlet aktuális akciós kínálatát!

Lidl

A Lidlben 28 százalékkal olcsóbban, 899 forintért lehet venni 30 darab tojást, továbbá 889 forintba kerül a Baroni füsölt, kötözött lapockája. Az ünnepi tál díszítésére pedig kifejezetten jó választás lehet egy 99 forintos fejes saláta. Mártogatósnak pedig a Mikado reszelt tormája landolhat a kosarakban 40 százalékkal olcsóbban, 119 forintért. A húsimádok tovább örvendezhetnek a diszkont boltjaiba lépve, hiszen a friss, fiatal kacsacomb 699, a fiatal kacsamellfilé 959, míg a sertés szűzpecsenye 10 dekája 189 forintba kerül. Édességek közül olcsóbb például a Kinder tojás (199) és a tejszelet is (5 db 439 forint)

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATT: Még több Lidl-s akcióért fusd át a diszkont aktuális akciós katalógusát!

Spar

A Sparban a csomagolt füstölt, kötözött sonka 990, a friss 10 darabos M tojás pedig 369 forintba kerül. A Kinder tojás itt is olcsóbb a megszokottnál, 199 forintért hever a polcokon. A Regnum sertéskaraj kilója 1 079, a csirkecomb farrésszel 369, míg az Abraham feketeerdei sonka a kiszolgálópultban 27 százalékkal olcsóbban, 339 forintért várja az arra tévedő húsimádókat. Az üzletekben olcsóbb lesz még a füstölt, főtt tarja, a füstölt kenyérszalonna és a Tóalmási füstölt, nyers hátsó csülök is. Sorrendben 139 (10 dkg), 79 (10 dkg), 1 390 (1 kg) forintot kell fizetni ezekért a húsokért. Ezen felül a Tanyasi csirke bőségtál 1 149, míg a pecsenye kacsamellfilé 2 899 forintba kerül.

KATT: További ajánlatokért fusd át a Spar 13. heti akciós kiadványát!

Aldi

Az Aldiban a főtt, füstölt tarja kilója 1 399 helyett 1 099 forintért pottyanhat a kosárba, miközben a kovászos cipó 450 grammos kiszerelése 199 forintba kerül, 23 százalékos akcióval. A diszkontban mindezek mellett olcsóbb a csirke- vagy pulykamellsonka és a Prosciutto Cotto is, előbbi csomagja 349, utóbbi pedig 599-be kerül. A boltban tovább korzózva találhatunk még csirkemellfilét 1 199 forintos áron, de rábukkanhatunk egy friss sertéscombra is 1 049 forintért. Csemegének pedig választhatunk egy kis csemegeubit 20 százalékkal olcsóbban 239 forintért.

KATT: Az Aldi diszkontok további akcióért lapozd át eheti akciós kiadványukat!

Auchan

Az Auchanban a füstölt-főtt, kötözött lapocka kilója 879, míg az áruház extra sárga, mélyalmos tojása 999 forintba kerül. Nem meglepő módon ennél a multinál is rengeteg húsfélét áraztak le a húsvét miatt, úgyhogy a sertés hátsó csülök például 899, a sertéstarja 1 099, a borjú lábszár 1 899, míg a háztáji bárány pörkölthús 2 990 forintba kerül. Édességek közül is válogathatunk persze bőven, hiszen a Milka csokinyula (50g) 389, a Boci tejcsokitojása 79 forintba kerül. Ugyanezen márka Eggs&Spoon Oreója 1 099 forintba, míg a Cherry Queen Classic desszertje 849-be kerül.

KATT: További ünnepi kedvezményekért keresd fel az Auchan aktuális kedvezményes kiadványát!

Címkék:
vásárlás, pénzcentrum.hu, Tesco, akció, aldi, lidl, húsvét, auchan, spar, akciós újság, szórólap, kiadvány,