Szerelem a legfölsőbb szinteken: ilyen akció csak egyszer van az évben

Pénzcentrum2017. február 10. 16:51

Vészesen közeledik a Valentin-nap, de még ilyenkor sem kell feltétlenül sokat költenünk szerelmes ajándékokra. Az áruházláncok ezen a hétvégén számos Valentin-napi akcióval várnak minket.

Loading...

A Valentin-nap közeledével leginkább a csokoládék, virágok, plüss figurák, és az alkoholos italok iránt ugrik meg a kereslet. Ilyenkor egy szál vörös rózsa a virágárusoknál az átlagos 500 helyett akár 800-900 forintba is kerülhet. De nem kell feltétlen sokat költenünk az ajándékra, hiszen az áruházláncok ezen a hétvégén is számos akciós ajánlattal várnak. Mutatjuk is a boltok legjobb Valentin-napi ajánlatait.

KATTINTS! A saját márkás termékek titkai: ezért tarolnak a diszkontok Magyarországon?

Lidl

Virágözönnel készült a Lidl Valentin-napra; a 6. heti akciós újság tematikus mellékletében egymást érik a különböző vágott, és cserepes költemények. Van például cserepes rózsa 599-ért, a vágott tulipáncsokorért pedig 699 forintot kérnek. Gondoltak persze a némileg vastagabb pénztárcákból gazdálkodó szerelmesekre is, 2299 forintért például jó választás lehet a kerámia kaspóval együtt kapható pillangó orchidea.

A Lidl legütősebb akcióit ITT TALÁLOD!

ALDI

Ezen a héten az ALDI akciós újságja is tematikus melléklettel kedveskedik a nagy napra készülődő hősszerelmeseknek. A cserepes virágokon túl vannak még a felhozatalban bonbonok, romantikus mécsesek, és itókák is. A legolcsóbb cserepes - hivatalos nevén "Virágzó növény" - 999 forintot kóstál, de a komolyabb, kaspós orchideákért már 2999 forintot kell kicsengetnünk. A gyűjtésbe bekerült pralinéválogatás most 699 forint helyett "csak" 599 forintba kerül, míg egy üveg proseccoért 999 forintot kérnek (1499 forint helyett.). Az illatgyertyákat, 449 forint helyett, most 349-ért haza (vagy ahol a nagy Ő lakik...) lehet vinni, de akár eperrel is kedveskedhetünk szerelmünknek, dobozonként (450g) 899 forintért.

Az ALDI szerelmes akcióért KATTINTS IDE!

Auchan

"Csalj mosolyt az arcára!" szlogennel akciózik ezen a héten az Auchan. A zoknik, pizsamák, boxeralsók mellett van a felhozatalban természetesen egyéb klasszikusok is - ahogy az az alábbi képünkön is látható:

KATT! Lapozd át az Auchan legfrisebb AKCIÓIT!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Spar

A Spar aktuális akciós újságának már a címoldalán is hatalmas Valentin-napi kedvezményeket kínál: a Milka desszertek például ezen a héten mindössze 599 forintba kerülnek. De az áruházlánc Valentin-napon a fiataloknak is kedveskedik, hiszen 25 százalék kedvezmény jár minden durex termékre. De vásárolhatunk 31 százalékkal olcsóbban Asti Martini pezsgőt is: 2 599 forintért. Aki pedig virágot venne ajándékba, annak jó döntés lehet most a Jácint, amit 699 forintért kínálnak.

További Spar akciókért KATTINTS IDE.

Tesco

A Tescóban külön Valentin-napi csoki tortával várják a vásárlókat, amelynek kilója csupán 1 599 forintba kerül. Egy rózsacsokorét pedig mindössze 799 forintot kérnek el. A szívvel dekorált plüssökből nincsen hiány: a plüss szívecske 1 590 forintba kerül, míg a "Love" feliratú párna most csak 1 799 forintba kerül. De készíthetünk a nagy napra akár szív alakú muffint is, ehhez a szilikonos sütőformát 895 forintért vehetjük meg.

Még több Tescós Valentin-napi akcióiért KATT.

 

Címkék:
vásárlás, Tesco, akció, aldi, lidl, auchan, spar, valentin nap, szerelem, akciók, akciós újság,