Kiderült, melyik nap vásárolunk vasárnap helyett: durva eltolódás

Pénzcentrum2015. május 7. 12:05

Szuperfontos adatokat mutatott be csütörtöki sajtótájékoztatóján a SPAR a vasárnapi zárva tartásról. A számokból egyértelműen kiderül, melyik napra terelődött át a kieső vasárnap forgalom.

A szombat lett a vasárnapi zárva tartás egyértelmű nyertese - derül ki a SPAR csütörtökön közzétett adataiból. Az áruházlánc boltjaiban 23 százalékkal vásárolnak többen szombatonként most, mint a vasárnapi boltzár bevezetését megelőzően. Ez hatalmas forgalomnövekedést jelent a szombati napon.

Egy hónapja vannak zárva vasárnap: megszólaltak a boltok - KATTINTS!

Hétfőn is sokkal - 12 százalékkal - többen mennek a boltokba, mint korábban.

A nagy vesztes ugyanakkor a szerda: a hét középső napján 5 százalékkal kevesebben vásárolnak most, mint márciusban. Nem véletlen, hogy az áruházláncok erre a napra próbálnak több vásárlót terelni a boltokba - például különféle akciókkal, kuponokkal.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Loading...

Címkék:
vásárlás, vasárnapi zárva tartás,