Így változik a boltok nyitva tartása a hétvégén

Pénzcentrum2013. október 31. 11:02

Ünnepi hosszú hétvége: változik a boltok nyitva tartása is.

November elseje (péntek) Mindenszentek, munkaszüneti nap, ezért várhatóan az alábbiak szerint változik a boltok nyitva tartása.

Október 31-én, CSÜTÖRTÖKÖN
a boltok a szokásos rend szerint tartanak nyitva. A nagyobb hipermarketek általában este 10-kor zárnak, a plázák üzletei 8-ig, 9-ig tartanak nyitva.

November 1-jén, PÉNTEKEN szinte az összes üzlet zárva tart. Kivételt jelentenek a benzinkutak, non-stop kisboltok, virágboltok. A nagyobb bevásárlóközpontok nyitva tartanak, de a boltok nem, csak az éttermek, cukrászdák, mozik várják a látogatókat.

November 2-án, SZOMBATON a hipermarketek általában reggel 6-kor, 7-kor nyitnak, a plázák üzletei 10 órától várják a vevőket.

Elképzelhető, hogy lesznek olyan kisebb boltok, amelyek - bár máskor szombaton is nyitva tartanak - ezúttal zárva lesznek. Fontos azonban hozzátenni, hogy a nyitva tartás változásairól nekik is tájékoztatniuk kell a vevőket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

November 3-án, VASÁRNAP a vasárnap nyitva tartó üzletek a szokásos rendben várják a vásárlókat.

Címkék:
vásárlás, hosszú hétvége,