Új üzletlánc érkezik Magyarországra

Pénzcentrum2013. szeptember 25. 16:40

Októbertől új, nemzetközi műszaki szakkereskedés hálózat jelenik meg a magyar piacon. Egy éven belül várhatóan 200 Expert szakkereskedés működik majd országszerte - tájékoztatta az üzletlánc a Pénzcentrum.hu-t. A háttérben az Euronics egyik fele, a Bravotech áll.

Októbertől a magyar piacra is belép az Expert a világ egyik legnagyobb műszaki kiskereskedelmi hálózata, amely világszerte 20 milliárd euró forgalmat bonyolít évente. Európában, 17 országban, 3 000 bolttal van jelen, a tavalyi évet közel 10 milliárd euró forgalommal zárta.

A közlemény szerint az új üzletek mellett a Bravotech Group jelenlegi üzleteit is átalakítják, így azok is az Expert-lánc tagjai lesznek. Többek között a Bravotech Kft. által üzemeltetett 47 Euronics üzlet is Expert márkanéven működik tovább. Az új dizájn mellett, magasabb színvonalú kiszolgálás és minőségi szolgáltatások is várják a fogyasztókat.(A Bravotech Kft. eladta a Euronics márkanevet a Vöröskő Kft.-nek, akivel közösen üzemeltette Magyarországon az Euronics szaküzleteket.)


Az Expert műszaki szakkereskedések az európai trendekhez igazodva 300-1200 m2 alapterületű üzlethelyiségekben működnek majd. Ezzel a teljes kínálat kb. 30 százaléka jelenik meg a boltokban. Emellett azonban képzett eladók segítségével, tableteken keresztül tudják megtekinteni a vásárlók az Expert teljes kínálatát. Így a méretgazdaságosság megtartása mellett, az Expert szaküzletek teljes választéka elérhető a fogyasztó számára, ott a helyszínen.

Címkék:
vásárlás, bolt,