AXA-ügyfelek, figyelem! Fontos információk a banktól

Pénzcentrum2013. szeptember 25. 15:02

Fontos tájékoztatást tett közzé az AXA Bank: a hétvégén leáll a netbankjuk és az SMS-szolgáltatás sem működik majd.

Az AXA arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy 2013. szeptember 27. péntek este 20 óra és 2013. szeptember 28. szombat délután 14 óra közötti időszakban frissíti rendszereit. A karbantartás ideje alatt az alábbi szolgáltatásokban előfordulhatnak átmeneti kiesések:

- iBanq2 (netbank),

- online bankszámlanyitás,

- SMS szolgáltatás,

- Telefonos Ügyfélszolgálatuk automata szolgáltatásai (egyenleglekérdező, bankkártya PIN-kód választás és aktiválás),

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem lesznek elérhetőek a fizetési megbízások, bankkártya aktiválási és limitmódosítási megbízások, lekötött betéttel kapcsolatos megbízások befogadása és ezen szolgáltatásokkal kapcsolatos információnyújtás.

Bankkártya-szolgáltatásukra a karbantartás nem lesz kihatással, telefonos ügyfélszolgálatuk bankkártya letiltási szolgáltatása ezen időszak alatt is zavartalanul elérhető lesz.

Címkék:
bank, axa,