Megtudtuk: a Dunántúlon lapul a lottómilliárdos!

Pénzcentrum2013. augusztus 6. 15:35

Az ország nyugati felén vitték el minden idők 3. legnagyobb Hatoslottó nyereményét - értesült a Szerencsejáték Zrt.-től a Pénzcentrum.hu.

A 31. játékhéten megütötték minden idők 3. legnagyobb Hatoslottó nyereményét. A hat kisorsolt nyerőszámot (9; 24; 25; 27; 39; 45) egyetlen játékosnak sikerült eltalálnia, melyért 1 milliárd 267 millió 435 ezer 670 forint üti majd a markát.

A Szerencsejáték Zrt. lapunk megkeresésére elmondta: "A nyertessel kapcsolatban annyit árulhatunk el, hogy az ország nyugati fele izgulhat most a Hatoslottó szelvénnyel a zsebében." Felhívták ugyanakkor a figyelmet, a nyertes anonimitása védelmében további részleteket nem közölnek senkivel.

KATTINTS IDE ÉS PRÓBÁLD KI ÖTÖSLOTTÓ ALOLDALUNK FRISS NYERŐSZÁMKERESŐ ALKALMAZÁSÁT (jobb oldalt találod!)

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
vásárlás, lottó, hatoslottó, szerencsejáték, sorsolás, luxus, főnyeremény,