Gyorshír! Akadozik a T-Mobile rendszere

Pénzcentrum2012. december 5. 22:05

Akadozik a T-Mobile rendszere Budapesten - közölte szerda este a társaság. A hibát éjfélre javították ki.

FRISS! Elhárították a T-Mobile hálózatában a hibát a szállítók bevonásával, így a szolgáltatások éjfél után már ismét zavartanul működtek - közölte a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

A telefontársaság szerda este 10 órakor az alábbi tájékoztatást tette közzé Facebook-oldalán: "Dél-Budapest területén a 2G és 3G szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. A probléma okát vizsgáljuk és igyekszünk mihamarabb megszüntetni. Szíves türelmeteket köszönjük!"

A kommentelők arról panaszkodnak, hogy a térerővel is gondok vannak, többek között Pest megye déli részén. Egyes hozzászólók szerint már délután is gondok voltak a rendszerrel.

Éjszaka a társaság lapunkat úgy tájékoztatta, hogy 21 órától tapasztaltak Dél-Budán időszakosan hívásindítási,- fogadási és adatkapcsolati problémák a 2G és 3G mobilhálózatban. A hibaelhárítás a szállítók bevonásával folyamatban van.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A hiba - Budapest kivételével - országosan érinti a digitális kábel TV előfizetőket is, számukra a szolgáltatás jelenleg nem elérhető.

A Telekom ügyfelei megértését kéri, és mindent elkövet annak érdekében, hogy a szolgáltatás ismét zavartalanul működjön.

Címkék: