Lottózók, figyelem! Átverés!

Pénzcentrum2012. november 8. 17:03

Online közösségi lottózásra csábító elektronikus levelek jelentek meg és terjednek az interneten, melyek célja feltehetően nem más, mint adathalászat, s kisebb-nagyobb pénzösszegek kicsalása a gyanútlan fogyasztóktól - tájékoztat a Szerencsejáték Zrt.

"A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy Társaságunk nevében szervezett, online közösségi lottózásra csábító elektronikus levelek jelentek meg és terjednek. A körlevél állításával ellentétben a Szerencsejáték Zrt. nem szervez, soha nem is szervezett semmiféle közösségi lottózást. A lottóközösségek támogatása, nem fér össze Társaságunk felelős játékszervezési elveivel" - olvasható a társaság közleményében.

Felhívják a figyelmet, a feltehetően adat- és pénzszerzési céllal indított kezdeményezés megkárosíthatja a közösségi lottó regisztrált felhasználóit. A Szerencsejáték Zrt. a hivatalos akcióiról kizárólag saját honlapján, a SzerencseMix című kiadványában, Facebook oldalán, óráiásplakátokon és országos napilapokban tesz közzé felhívást. Végezetül kiemelik: az elektronikus levélben leírtak sértik a társaság jó hírét, ezért az ügyben megtették a szükséges jogi lépéseket.

 

Címkék:
online lottózás,