Megváltozik a boltok nyitva tartása Magyarországon!

Pénzcentrum2012. augusztus 17. 10:47

Ünnepi hétvége előtt állunk, ennek megfelelően változik a Magyarországon működő boltok nyitva tartása is.

A Pénzcentrum.hu információi szerint a boltok az alábbiak szerint tartanak nyitva a hét végén:

Augusztus 18-án, SZOMBATON a boltok a megszokott nyitva tartással üzemelnek.

Augusztus 19-én a VASÁRNAP nyitva tartó üzletek a szokásos rend szerint működnek, a hipermarketek általában 22 órakor, a plázák üzletei 19-20 órakor zárnak.

Hány hosszú hétvége lesz még idén? - KATTINTS!

Augusztus 20-án, HÉTFŐN az üzletek túlnyomó többsége zárva tart. Kivételt jelenthetnek a non-stop kisboltok, benzinkutak, turisztikailag frekventált helyen levő ajándékboltok, virágboltok.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Augusztus 21-én, KEDDEN az üzletek a megszokott rend szerint várják a vásárlókat, a hipermarketek általában reggel 6 órakor nyitnak, a plázák délelőtt 10 órától várják a vevőket.

Címkék: