Hosszú sorok a lottózóknál: egy ország hajt a 4 milliárdra

Pénzcentrum2012. június 9. 08:02

Már 29. hete halmozódik az Ötöslottó főnyereménye: a hatalmas jackpot jótékony hatással van az interaktív csatornákra is, azaz egyre többen próbálnak szerencsét SMS-ben és az interneten is - tudta meg a Pénzcentrum.hu. Annyian akarnak így játszani, hogy szombat délutánonként be is lassul a rendszer. A lottózóknál szintén hosszú sorok alakulnak ki.

FRISS! Az Ötöslottó 23. heti nyerőszámai:

14; 21; 22; 58; 64;

KATTINTS IDE, ÉS TUDD MEG, VOLT-E ÖTÖS A LOTTÓN!


Az elmúlt hetekben az interaktív csatornán - azaz az internetes fogadási oldalon, telefonon keresztül, ATM-nél és SMS-ben- keresztül játszott Ötöslottó játék forgalma az egyébként szokásos forgalom duplájára emelkedett és heti 35-40 millió forintot tett ki - tájékoztatta lapunkat a Szerencsejáték Zrt. Ez a játék árbevételének 3 százalékát képviseli, ezzel együtt az interaktív játékmód a játékszervező legdinamikusabban fejlődő csatornáját jelenti.

Élőben közvetítjük a sorsolást!
A Pénzcentrum.hu ma este is élőben közvetíti a sorsolást, 18:45-től. Várhatóan 19 órára az is kiderül, elvitte-e valaki a hatalmas nyereményt.


Az utóbbi hetekben az elektronikus csatornákon kiemelkedően nagy, a fogadási csatorna történetében nem tapasztalt forgalomnövekedés volt, ami ráadásul szombat délutáni időpontra összpontosult. Ezt a megnövekedett igényt a mobilszolgáltatók rendszereivel integrált teljes szolgáltatási rendszer lassabban szolgálta ki. A mobilszolgáltatók mérnökeivel együtt dolgozva, jelentős fejlesztéseket hajtottak végre annak érdekében, hogy a megnövekedett vásárlói igényeket zökkenőmentesen szolgálják ki: a nagyobb forgalom gördülékenyebb lekezelésére új szervert üzemeltek be - válaszolta kérdésünkre a Szerencsejáték Zrt.

Sorok a lottózóknál

Szombatonként megfigyelhető az is, hogy sok lottózó előtt kígyózó sorok alakultak ki. Az Ötöslottó feladási határideje egységes, függetlenül a játékmódtól, minden szombaton 17.30-ig van lehetőség játékba küldeni a szelvényeket. A Szerencsejáték Zrt. emlékeztet arra, hogy a játékosok több értékesítési csatorna közül választhatnak 13- 14 óra után is: játszhatnak interneten, OTP ATM automatán keresztül, telefonon, vagy olyan értékesítőhelyeken is, mint a bevásárlóközpontokban üzemelő lottózókban, vagy például a benzinkutakon.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Minden idők második legnagyobb nyereménye az Ötöslottón

Az Ötöslottó eheti várható főnyereménye 3 900 millió forint, a jackpot immár 29. hete halmozódik. A jelenlegi nyeremény minden idők legnagyobb öttalálatosainak sorában a 2. helyet foglalná el (amennyiben egyetlen öttalálatos szelvény lenne).


A Szerencsejáték Zrt. tapasztalatai szerint halmozódás idején hosszabb távon jellemzően nő a játékkedv: hetente átlagosan kb. 3,5 millió Ötöslottó alapjáték érkezik be, halmozódás idején emelkedik a darabszám, illetve akciók hatására további emelkedés tapasztalható. Az elmúlt héten több mint 6 és fél millió alapjáték érkezett be.

Címkék: