3,7 milliárd az Ötöslottó főnyereménye! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum2012. június 2. 13:33

Az Ötöslottó várható főnyereménye a 22. játékhéten 3 727 millió forint. A jackpot immár 28. hete halmozódik. A Pénzcentrum.hu élőben közvetíti a sorsolást, 19 órától.

FRISS! A 22. játékhét nyerőszámai:

18; 20; 30; 42; 51;

KATTINTS IDE, ÉS TUDD MEG, VOLT-E ÖTÖS A LOTTÓN EZEN A HÉTEN!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a jelenlegi nyeremény minden idők legnagyobb öttalálatosainak sorában a 2. helyet foglalná el (amennyiben egyetlen öttalálatos szelvény lenne).


A játékszervező tapasztalatai szerint halmozódás idején hosszabb távon jellemzően nő a játékkedv: hetente átlagosan kb. 3,5 millió Ötöslottó alapjáték érkezik be, halmozódás idején emelkedik a darabszám, illetve akciók hatására további emelkedés mutatkozik. Az elmúlt héten 6,6 millió szelvényt adtak fel a szerencsevadászok.

Az eddigi legnagyobb, 5 milliárd forintot is meghaladó főnyeremény hetében (2003 márciusában) akkora volt az érdeklődés az Ötöslottó iránt, hogy közel 15 millió szelvényt töltöttek ki a játékosok. Ekkor egyébként rekord hosszúságú, 38 hetes halmozódás után talált gazdára a hatalmas nyeremény (jelenleg 10 hétre vagyunk ettől a rekordtól).

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A 29-es a leggyakoribb

Az Ötöslottó történelmében a leggyakrabban kihúzott nyerőszámok az alábbiak:

1. 29
2. 75, 77
3. 3
4. 10, 66
5. 13, 56, 86

Címkék: