70 milliós italfogyasztás: így bulizik egy szupergazdag

Pénzcentrum2012. március 6. 18:03

Micsoda buli! 200 ezer fontos, vagyis átszámolva nagyjából 70 millió forintos számlát halmozott fel egyetlen átmulatott éjszaka alatt egy milliárdos üzletember Londonban.

Míg a recesszió sújtotta országok háztartásainak egyre nagyobb terhet jelent a mindennapok finanszírozása, addig akadnak szerencsések, akik a válság legapróbb jeleit sem érzékelik. Vélhetően így van ezzel az a brit üzletember is, aki egyetlen éjszaka leforgása alatt 203 948 fontos (71,4 millió forint) számlát halmozott fel egy londoni szórakozóhelyen.

A helyszíni beszámolók szerint a tehetős úriember nem fukarkodott, a szórakozóhelyen mulatozók közül rengeteg embert megvendégelt. Mint azt a Daily Mail c. lap internetes kiadványa megírta, csokorban csüngtek a gazdag üzletemberen a könnyen szerzett barátok, s a csinosabbnál csinosabb lányok.


A legnagyobb látványosságra ugyanakkor az adott okot, amikor szervírozták az üzletember által rendelt 30 literes luxuspezsgőt. A blokk tanúsága szerint 125 ezer fontot (43 millió 750 ezer forint) kóstáló palack felszolgálásához ugyanis két megtermett alkalmazottra volt szükség.

A számla tetemes részét természetesen a méregdrága pezsgő tette ki, azonban akadnak egyéb borsos árú tételek is a blokkon. A duhajkodásnak természetesen a felszolgálók is örülhettek az est végén, hiszen jókora jatt járt nekik munkájukért. Arról nem is beszélve, hogy egy átlagembernek valószínűleg már a 18 ezer 500 fontos (6,5 millió forint) szervízdíj is megoldaná minden pénzügyi nehézségét.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
szervizdíj,