Az Ötöslottó nyerőszámai az 51. héten + változás

Pénzcentrum2011. december 25. 19:08

Kihúzták az Ötöslottó 51. heti nyerőszámait. Mivel az idei utolsó sorsoláson nem volt telitalálat, így a következő játékhéten 570 millió forint keresi majd gazdáját.

Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:
12, 18, 25, 40, 67

Nyeremények:

Ezen a héten nem volt telitalálat.
A 4 találatos szelvényekre egyenként 1 324 670;
a 3 talaálatosokra egyenként 16 180;
míg a 2 találatosokra egyenként 1 215 forintot fizetnek.

Jokerszám: 875875
Ezen a játékhéten a Jokeren sem volt telitalálat, így a követekező héten 60 millió forint keresi majd gazdáját.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Változás!
A következő játékhéten az Ötöslottó sorsolása, a maihoz hasonlóan ismét vasárnap lesz. Mivel a követekző héten is egy nappal csúszik a sorsolás, így változás lesz a szelvények feladásának határidejében is. A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a "szerencsevadászok" az év utolsó hetében az Ötöslottót és a Jokert vasárnap 17.30-ig küldhetik játékba!

 

Címkék: