Mindenki ezeket a könyveket szeretné karácsonyra

Pénzcentrum2011. december 17. 15:02

Nem maradhat semmi sem titokban, már ami barátaink bookline-os kedvenceit illeti, hiszen a webáruház oldalán egy olyan interaktív kívánságlistát hozhatunk létre, melyen összegyűjthetjük, megoszthatjuk és akár nyilvánossá is tehetjük kiszemelt kedvenceinket bármelyik barátunk számára. A lista böngészésével ajándék ötleteket szerezhetünk és adhatunk ismerőseinknek, hogy biztosan kellemes meglepetést okozhassunk majd egymásnak az ajándékozáskor. Novemberben J. K. Rowling Harry Potter és a Halál Ereklyéi c. regényének örültek volna a legtöbben - tájékoztatta lapunkat a Bookline.

Novembertől nem maradhatnak titokban bookline-os barátaink kedvencei, hiszen mostantól egy olyan interaktív kívánságlistát hozhatunk létre a legnépszerűbb magyar webáruház oldalán, ahol összegyűjthetjük, és ha akarjuk, nyilvánossá tehetjük kiszemelt termékeinket - legyen szó egy antikvár ritkaságról, egy várva-várt zenei albumról vagy akár egy kedvezményes házimozi rendszerről. Saját kedvenceink megjelenítésével nyomon tudjuk követni, hogy mire is szeretnénk költeni majd a következő hónapban, de ha nyilvánossá tesszük listánkat, barátainknak ezzel akár ötleteket is adhatunk következő ajándékunk kiválasztásához.

Persze mindez fordítva is működik: mi is rákereshetünk barátaink kiszemeltjeire, melyeket akár rögtön meg is rendelhetünk - természetesen az ő legnagyobb örömükre. Mi van azonban akkor, ha a honlapon nem találunk semmiféle információt ismerősünkről vagy egyszerűen üresnek látjuk a kívánságlistát? A Bookline ekkor is tud segíteni, hiszen kérésünkre felveszi a kapcsolatot a leendő ajándékozottal és elárulja neki, hogy valaki meg szeretné lepni egy ajándékkal. Ha ő nyitott a meglepetésre, akkor ezután regisztrálhat is az oldalon és/vagy nyilvánossá teheti kedvencei listáját a Bookline oldalán.


S hogy mit tettünk bookline-os kívánságlistánk első helyére novemberben? A legtöbben - talán nem meglepő módon - a Harry Potter sorozat befejező kötetét, a Halál ereklyéit szeretnék előkapni a karácsonyi csomagolópapírból, míg a 2. és a 3. helyen két, már több éve debütált, de annál népszerűbb írás vetélkedik: Csernus Imre örökzöldje, A nő, illetve egy másik nyers és szókimondó szerző regénye, Hugh "Doctorhouse" Laurie A balek című munkája. A legtöbb könyvvel a vámpír-sagák nagymestere, Stephenie Meyer áll, ő ugyanis a 20-as lista egy ötödét, azaz pontosan 4 regényt adna a magyar olvasók kezébe.

Címkék: