Okostelefonos újdonság a Citibanktól

Pénzcentrum2011. október 24. 19:43

A Citibank Magyarország elindítja mobiltelefon böngészőre szabott CitiDirect® BE Mobile szolgáltatását, amely megnyitja a lehetőséget a vállalati ügyfelek számára is, hogy a céges számlákhoz kapcsolódó értesítéseket fogadjanak és tranzakciókat hagyjanak jóvá a mobiltelefonjaikon.

A CitiDirect® BE Mobile szolgáltatás a pénzintézet vállalati ügyfelei által használt online bankoláshoz kapcsolódó tranzakciós alapfunkciókat az ügyfelek mobiltelefonján teszi elérhetővé - tájékoztatta lapunkat a Citibank Magyarország.

A CitiDirect® BE Mobile szolgáltatással az ügyfelek az e-mailen, illetve faxon átküldött értesítések kiegészítéseként SMS- vagy e-mail-üzeneteket kapnak mobiltelefonjukra, ahonnan az online banki platform által támogatott átutalásokhoz kapcsolódó, rájuk váró jóváhagyásokat is el tudják intézni.

A CitiDirect® BE Mobile jelenleg a világ 24 országában működik, és az év hátralévő részében más országokban is bevezetik. A program végén a világ több mint 100 országában lesz elérhető a szolgáltatás.

 

Címkék: