Ötöslottó: nagyon fontos változás mától!

Pénzcentrum2011. október 1. 08:07

Mától fontos változásra kell számítaniuk a lottózóknak. Az Ötöslottó sorsolása ugyanis korábban kezdődik, ezért változik a játékba küldés határideje is. A változás azért is fontos, mert az egymilliárd forint feletti nyeremény miatt egyre többen játszanak.

Az Ötöslottó sorsolást a Pénzcentrum.hu ma is élőben közvetíti. Várhatóan 19.30-ra az is kiderül, elvitte-e valaki a milliárdos főnyereményt!

Kattints ide és nézd meg, elvitte-e valaki a milliárdos főnyereményt.

A Magyar Televízió 2011. október 1-jétől sugározza új időpontban a SzerencseSzombat című sorsolási műsort, 18 óra 30 perces kezdettel.

Változás a Skandináv lottónál is
A 39. játékhéttől új időpontban jelentkezik a Skandináv lottó sorsolása a TV2-n.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a TV2 2011. szeptember 28-tól új időpontban, körülbelül 20:15 perces kezdettel sugározza a Skandináv lottó sorsolási műsorát.


A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum.hu-t úgy tájékoztatta, hogy a műsor első felében változatlanul a Luxor sorsolás és stúdiójáték látható, az Ötöslottó sorsolás ezt követően, körülbelül 19:00 órai kezdettel jelentkezik.

A játékosok számára ezen kívül fontos információ, hogy a műsor korábbi kezdése miatt szombati napon az Ötöslottót és Jokert 17:30-ig, míg a Luxort változatlanul 14 óráig lehet játékba küldeni.

Újra itt a lottóláz?

10 hete nem volt telitalálatos szelvény az Ötöslottón, a várható főnyeremény átlépte az egymilliárd forintos álomhatárt.

A Szerencsejáték Zrt. lapunkat úgy tájékoztatta: a milliárd feletti összeg már olyan lélektani határ, ami megmozgatja az emberek többségét, és ilyenkor érezhetően megnő a lottózási kedv. Az elmúlt héten közel négymillióan ikszeltek, ha most sem lesz telitalálatos szelvény, akkor valószínűleg még többen fognak. Az ilyen magas nyereményekért még a határon túlról is gyakran jönnek át játszani az emberek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ha ezen a héten sem lesz telitalálat az Ötöslottón, akkor tovább halmozódik a nyeremény, és minél több szelvényt küldenek játékba az emberek, annál nagyobb nyeremény várható.

Címkék: