Auchan: indulnak az akciók

Pénzcentrum2011. augusztus 4. 13:32

Augusztus 5-én, pénteken indul az iskolakezdési akció az Auchanban - tudatta lapunkkal az áruházlánc.

Augusztus 5-én, pénteken indul az iskolakezdési akció az Auchan áruházakban. Mivel 2000-től folyamatosan csökkent a születések száma, de ez a tendencia 2004-ben megállt, majd 2005-ben már nőtt (2359 fővel), így idén egy kicsivel több kisiskolás kezdi a tanévet. Ennek megfelelően, valamint a tavalyi sikeres szezonnak köszönhetően idén forgalomnövekedésre számít az Auchan Magyarország.

A tavalyi évben a vásárlók elsősorban az alacsonyabb árú iskolatáskákat keresték, a drágább hátizsákok esetében erőteljesen csökkent a kereslet - olvasható az áruházlánc közleményében.

Mint írták, idén is akciókkal, valamint a balkezesek számára kifejlesztett termékekkel - pl. balkezes spirálfüzettel -, és a divatot követő termékválasztékkal - újdonságként a Verdák 2-höz kapcsolódó teljes termékpalettával - várja az áruházlánc a gyereket és szüleiket.

Idén az óvodás korosztályra is gondoltak. Számukra a Crayola termékcsaládot ajánlják, mint megfelelő választást. Mindezek mellett 2011-ben is számos anatómiai, gerincbarát táskát megtalálnak a vásárlók, fontos, hogy a gyermek súlyának és magasságának megfelelőt válasszák a szülők, ehhez segítséget is kapnak. A közleményben foglalatak szerint idén is tanítónők segítenek a szülőknek a választásban, a szezon legforgalmasabb hétvégéin.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék: