Lottózók, figyelem! Fontos változás holnap

Pénzcentrum2011. május 13. 15:04

Az Ötöslottó jackpotjának eheti összege 1 milliárd 363 millió forint, mely még mindig "csak" a 12. helyen áll minden idők legnagyobb nyereményeinek sorában. Ez az összeg garantáltan megváltoztatná bárki életét: az elmúlt héten például közel ötmillióan ikszeltek. A Szerencsejáték Zrt. fontos információkat közölt a szombati sorsolásról is.

Tizenhárom hete, vagyis immár negyed éve halmozódik az Ötöslottó főnyereménye. Ha ezen a héten sem születik telitalálat, a lottóláz folytatódik, hiszen a jackpot egyre csak nő. A Szerencsejáték Zrt. akciója keretében azok a játékosok, akik a mai szerencsenapon, 2011. május 13-án 8:00 és 18:00 óra között legalább 900 forint értékben játszanak Ötöslottót, 3 millió forintot nyerhetnek a játékot követő órában.

Fontos változás!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait és a SzerencseSzombat nézőit, hogy a sorsolási műsor 2011. május 14-én, az 56. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének estéjén a szokásostól eltérő időpontban jelentkezik az m1 műsorán.

A fesztivál élő közvetítésére való tekintettel a Luxor stúdiójátéka korábban, 19:00 órakor, a Híradó előtt lesz látható, a Joker és Ötöslottó sorsolás pedig 20:00 órakor, a Híradó után kezdődik és a megszokottól eltérően 15 percben jelentkezik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A SzerencseSzombat az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét követő héten ismét a szokott időpontban jelentkezik.

A szombati sorsolást a Pénzcentrum.hu élőben közvetíti!

 

Címkék: