Ötöslottó: ma este óriási a tét + Friss nyerőszámok

Pénzcentrum2011. április 23. 16:32

Február óta halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, ezen a héten már egymilliárd forint keresi gazdáját.


FRISS! A 16. heti nyerőszámokhoz KATTINTS IDE!

Az átlagfizetések statisztikája alapján hazánkban egymilliárd forintot közel 7200 havi, vagyis nagyjából 600 évi munkával lehetne megkeresni.

Miénk lehetne a világ egyik leggyorsabb sportautója, a Bugatti Veyron - sőt: rögtön akár hármat is vehetnénk az alapverzióból, hogy ne csak ketten élvezhessük az utazást. Szabadidőnket vízen is tölthetnénk: baráti társaságunkat akár 20 saját luxusjachton is vendégül láthatnánk.

 


Egymilliárd forintból még a levegőt is meghódíthatnánk amennyiben a teljes nyereményt egy, a hidegháborús korszak csúcstechnológiáját felvonultató harci repülőgépre költenénk, mivel a gép árában a képzési program is benne van.

A megfelelő otthon kiválasztásának szintén csak a képzelet szabna határt. Nyereményünkből akár több budai villát, de kastélyt és kúriát is vehetnénk. Miénk lehetne Zala megyében egy XIX. századi, csodaszép kastély ősparkkal, arborétummal és konferenciateremmel a nagyobb összejövetelekhez, és még mindig maradna annyi pénz, hogy akár saját házunkban tölthessük a nyarakat Toszkánában.

Aki extrémebb helyre vágyik, annak ott a híres dubai Pálma Sziget, aki pedig nyugalmat szeretne, megtalálhatja azt Írország partjai mellett egy romantikus kis szigeten. Ez esetben azonban a nyeremény fennmaradó négyötödéből még egy ház építésére is kellene költenie.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Lottózók, figyelem! Fontos változások a következő napokban

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a húsvéti ünnepnapokon - 2011. április 24-én, vasárnap és április 25-én, hétfőn - a társaság saját lottózói zárva tartanak.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található közlemény szerint a nyitva tartó értékesítőhelyeken (pl. benzinkutak, szórakozóhelyek, stb.), valamint interneten, telefonon, SMS-ben és OTP ATM-eken keresztül a szokott módon lehet majd játékot feladni. Az adott napi játékok és fogadások sorsolásának, pályázásának rendje változatlan.

 

Címkék:
bugatti,