SPAR: újdonság a pénztáraknál

Pénzcentrum2011. március 15. 15:02

A hosszú hétvégét megelőző bevásárlási csúcs alkalmával tesztelhették a vásárlók a Multi-Pay rendszerét a SPAR hálózatában. Az üzletlánc csatlakozásával országszerte újabb közel 400 helyen használhatják az ügyfelek a cafeteria-kártyát - tájékoztatta lapunkat az áruházlánc.

Az év elején megkötött szerződés értelmében immár a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. valamennyi hazai üzletében is használható a Multi-Pay Cafeteria kártya. A kártyabirtokosok mostantól valamennyi INTERSPAR hipermarketben, valamint SPAR, City SPAR és Kaiser's szupermarketben élhetnek az elektronikus cafeteria-juttatások előnyeivel. Az üzlethálózat legnagyobb részében az ételfogyasztáson kívül az iskolakezdésre szánt egyenleget is felhasználhatják.

Mi is az a Multi-Pay?
Országosan tízezernél is több elektronikus terminál fogadja el a Multi-Pay kártyákat; a többfunkciós kártyát a cafeteria szolgáltatások felhasználásának egyszerűsítésére dolgozták ki magyar szakemberek.

A cafeteria szolgáltatások adminisztrációjának egyszerűsítésére bevezetett plasztikkártyát több nagy élelmiszer áruházlánc és szupermarket hálózat üzletei is elfogadják. A hideg- és meleg ételutalványokat is helyettesítő kártyával az egész országban lehet fizetni.


"Az elmúlt hetek során mintegy 2 300 darab elektronikus terminál (POS) átállítását végezték el a zökkenőmentes kártyaelfogadás érdekében. Ezzel valamennyi üzlet összes pénztáránál lehetővé vált a Multi-Pay kártyák használata" - modta Fehér István, a SPAR-csoport kommunikációs vezetője. 

A Multi-Pay Zrt. honlapján rendszeresen frissül az elfogadóhelyek listája. Ebben megtalálható az összes olyan üzlet és szolgáltató hely, amelyekben a rendszer beüzemelése óta bonyolítottak sikeres tranzakciót.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék: