Újabb világmárka érkezik Magyarországra!

Pénzcentrum/MTI2011. február 16. 11:20

A Baci Lingerie, a 2010. évben a legjobbnak és legszexibbnek választott amerikai fehérnemű márka vezérigazgatója, Robert Rosen sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy stratégiai megállapodást kötöttek egy magyar vállalattal. A szerződés értelmében az elkövetkező 5 évben 60 márkaüzletet nyitnak magyarországi bevásárlóközpontokban. Az első budapesti üzletek már 2011. őszén megnyílnak.

A Baci Lingerie (ejtsd bacsi - ez csókot jelent olaszul) két szóban összefoglalható üzleti filozófiájának ( Megfizethető luxus - Affordable luxury ) lényege az, hogy alacsony áraival nők milliói számára tegye lehetővé szerte a világon, hogy az igazán jó minőségű fehérnemű ne elérhetetlen luxus legyen, hanem mindennapi viseletté válhasson.

 


A Baci Lingerie az elkövetkező néhány évben 3.000 márkaüzletet nyit szerte a világon. Célja az, hogy 5-7 éven belül piacvezető fehérnemű márkává váljon valamennyi kontinensen. Ahogy azt Robert Rosen, a Baci LIngerie vezérigazgatója sajtótájékoztatóján bejelentette, piaci hódításuk újabb állomásaként  - a kelet-európai országok közül elsőként - 2011-ben Magyarországon is piacra lépnek.

Az elkövetkező 5 évben félszáz Baci Lingerie márkaüzletet nyitnak, elsősorban bevásárlóközpontokban. Az első budapesti üzleteket a tervek szerint már ősztől indulnak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék: