Kiderült, mikor indul az új magyar üzletlánc

Pénzcentrum2011. február 15. 14:02

Áprilisban nyílik az első kézműves magyar bolt Debrecenben és Budapesten, az ország több pontján pedig megrendezésre kerül a Kézműves Magyar Ízek vására.

Mint arról korábban aPénzcentrum.hu is beszámolt, a hétvégén került megrendezésre a Kézműves Magyar Ízek vására Budapesten. A Millenárison megtartott eseményen három nap alatt több mint 15 ezren vettek részt, és közel százmillió forint értékben vásároltak élelmiszereket.

 


A vásárlói szavazás alapján a legnépszerűbb termelő a gombakészítményeket és gyümölcslekvárokat előálló Koltay házaspár lett, a második helyet a lipóti pékség szerezte meg, míg a harmadik az Iolimex erdélyi mustárkészítő manufaktúra kapta.

 


Pap Krisztián, a Kézműves Magyar Ízek Kft. vezetője elmondta: a vásárt vidéken is megszervezik majd. Áprilisban megnyílik az első kézműves magyar bolt Debrecenben és Budapesten. Addig pedig internetes áruházat indítanak el, ahol bárki rendelhet a vásáron bemutatott termékekből.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

(Forrás: Agromonitor)

 

Címkék: