IKEA: porig égett az áruház! Megrázó videók

Pénzcentrum2011. február 7. 11:02

Szombat reggel az izraeli Netanyában leégett a helyi IKEA-áruház. A svéd lakberendezési cég épülete a lángok martalékává vált, de a hírek szerint személyi sérülés nem történt.

Teljesen leégett az első izraeli IKEA-áruház, a tengerparti Netanya városában. Helyi lapértesülések szerint a tűz a tetőszerkezetről terjedt szét az épületben, az ott tárolt bútorkészlet gyakorlatilag teljes egészében megsemmisült. 


A tűzoltók órákon keresztül oltották a lángokat; személyi sérülés nem történt, rendőrségi jelentések szerint az épületben senki sem tartózkodott. 


A tűz okát jelenleg is vizsgálják, a hatóságok a gyújtogatást sem zárják ki. Az áruházlánc közlése szerint ők nem kaptam semmilyen erre utaló jelzést. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


Az okozott kár -az első becslések szerint- több tízmillió dolláros lehet.

Címkék: