Így lesznek nyitva a boltok a szilveszteri hétvégén

Pénzcentrum2010. december 30. 11:02

Az előttünk álló hétvégén várhatóan az alábbiak szerint lesznek nyitva a boltok Magyarországon:

December 30-án, csütörtökön a szokásos rend szerint fogadják az üzletek a vevőket.

December 31-én, pénteken a nagyobb hipermarketek általában 18 óráig tartanak nyitva, a kisebb boltok, diszkontok zárási időpontja 14 és 18 óra között várható. A plázák boltjai általában 14 órakor zárnak. A kellemetlenségek elkerülése miatt érdemes előre tájékozódni a zárás időpontjáról, például az üzletláncok honlapján, vagy az aktuális szórólapokból.

Péntek estétől csak a non-stop kisboltok, ajándék-és virágboltok, benzinkutak lesznek nyitva.

Vasárnap, január 2-án a boltok a szokásos rend szerint várják a vevőket, azaz a vasárnap nyitva tartó üzletek a megszokott időpontban nyitnak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: