Adventi naptár félmilliárdért

Pénzcentrum2010. december 8. 16:02

Elkészült a világ legdrágább adventi naptára. A csillagászati összegért, 1,7 millió fontért (560 millió forint) kínált finom megmunkálású ólomkristály üvegcsék 24 nagy értékű gyémántot rejtenek magukban.

Az ünnepre való készülődés időszakának, azaz a szentestét megelőző négy hétnek időmérő eszköze az adventi naptár. A mai adventi naptárakkal ellentétben azonban a számokkal vésett 24 üveg henger nem édességet rejt, hanem sokat érő gyémántokat.

 


Oscar Brethouwer a naptárat készítő Octagon Blue GCV ékszergyártó cég igazgatójának véleménye szerint minden bizonnyal boldoggá teszi a majdani tulajdonost ez a különleges adventi naptár.

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


A belgiumi vállalat ötven embere dolgozott napi húsz órában, hogy időben elkészülhessen a rendkívüli tárgy, melynek árveréséből befolyó összeg egy részét jótékonysági célra fordítják majd.

 

Címkék: