Lottózók, figyelem! Fontos változások jönnek!

Pénzcentrum2010. október 27. 14:32

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a társaság lottózói november 1-én, hétfőn, Mindenszentek ünnepén zárva lesznek. A nyitva tartó értékesítőhelyeken, valamint interneten, telefonon, sms-ben és OTP bankjegy-automatákon keresztül azonban e napon is korlátozás nélkül játszhatnak, fogadhatnak a játékosok.

A Kenó és a Puttó sorsolásokat a szokott időben, rendben megtartják. (Ugyanakkor az Ötöslottó, Hatoslottó és a Luxor számhúzóinak elősorsolása november 2-án, kedden lesz.) A Kenó sorsolás közvetítéséről a TV2 aktuális műsorrendjéből értesülhetnek.

A Tippmix és Tippmax 44/1. heti fogadási ajánlata keddre és szerdára szól. A fogadási ajánlatról november 1-jén este a társaság honlapján, illetve november 2-án, kedd reggeltől a Szerencsemixből és a Sportfogadásból tájékozódhatnak.

Téli időszámítás

A téli időszámításra való átállás miatt az internetes, telefonos és sms-es fogadási és pályázati rendszer 2010. október 31-én vasárnap 2 órától egy órán át zárva tart, tehát az értékesítés ekkor szünetel. A rendszer a hajnali 3-kor 2 órára történő óra-visszaállítást követően újra indul.

Mikor kell átállítani az órákat? Kattints!

Címkék: