Gyomorforgató Tesco-pékség: megdöbbentő képek

Pénzcentrum2010. augusztus 31. 05:22

Lekváros buktákat és kakaós csigákat "kóstolt" sok-sok bogár, valószínűleg muslica a soproni Tesco áruházban - írja a kisalfold.hu.

A képek augusztus 29-én, vasárnap este fél 11 körül készültek a soproni hipermarketben.

 


A hatályos Magyar Élelmiszerkönyv az alábbiakban szabályozza a sütőipari termékek tárolását, szállítását:

"A sütőipari termékeket úgy kell tárolni, hogy eredeti tulajdonságait (alak, állomány, külső stb.) megtartsa. A termékek tárolása akkor megfelelő, ha azt száraz, jól szellőztethető, tiszta, szagtalan, állati kártevőktől mentes helyiségben polcokra, tárolókocsikra, konténerekre vagy rekeszekbe helyezve végzik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 


A termékeket oly módon kell szállítani, hogy a szállítás következtében alakja ne torzuljon, szennyeződés ne érhesse és bélzetének szerkezetében elváltozás, különösen szakadás ne fordulhasson elő."

A Tescóban vásárolt Gyurcsány Ferenc! Milyen tejet választ a volt miniszterelnök? Kattints!

Címkék:
gyurcsány ferenc,